فقط کمی خشن‌تر

معرفی لکسوس NX اور تریل

29 بهمن 1403 17:49

سنت افزایش خشونت ظاهری خودروهای کراس‌اور حالا به لکسوس NX هم سرایت کرده است، چراکه مشتریان اروپایی می‌توانند تیپ اورتریل (Overtrail) از این خودرو را نیز انتخاب کنند. البته همین ابتدا باید تاکید کنیم که چهره این تیپ نسبت به مدل استاندارد، تغییر خاصی نشان نمی‌دهد و ارتفاع آن هم فقط به مقدار اندکی افزایش یافته است.

نخستین ویژگی لکسوس NX اور تریل، رینگ‌های 18 اینچ چند پره و تایرهای چهار فصل Grandtrek ساخت دانلوپ اختصاصی برای این تیپ است. افزایش 1.2 سانتی‌متری ارتفاع تعلیق هرچند به نظر کم می‌رسد، اما در مقایسه با مدل استاندارد می‌تواند کاربردی باشد.

از اینجا به بعد، فقط با تغییرات ظاهری مواجه هستیم. مجموعه‌ای از اجزای بدنه شامل رینگ‌ها، باربند، دستگیره درها، آینه‌های جانبی، حاشیه مه‌شکن‌ها و اجزای جلوپنجره با مشکی تزئین شده است. طیف جدیدی از رنگ بژ به نام Moon Desert نیز به طور ویژه برای لکسوس NX اورتریل ارائه شده است.

در فضای کابین لکسوس NX اورتریل با روکش چرم مصنوعی به رنگ مشکی و قهوه‌ای روشن مواجه هستیم. از دیگر ویژگی‌های این تیپ می‌توان به جزئیات چوبی روی پوشش داخلی درها و حالت رانندگی Trail اشاره کرد، که برای رانندگی روی سطوح لغزنده پیش‌بینی شده است.

لکسوس NX اور تریل در اروپا در دو تیپ پلاگین-هیبرید NX 350h و NX450h+ و در برخی کشورها نیز در مدل درونسوز NX350 به فروش می‌رسد.

متخصصان نشریه موتور وان از مسئولان لکسوس درباره احتمال عرضه NX اورتریل در ایالات متحده سوال کرده‌اند، که البته هنوز پاسخی دریافت نشده است. با توجه به افزایش تقاضا برای خودروهای شاسی‌بلند در آمریکا و تغییراتی که در NX اور تریل رخ داده است، شاید منطقی باشد که لکسوس این مدل را نیز در این کشور عرضه کند، اما در حال حاضر نمی‌توان در این مورد با قطعیت اظهارنظر کرد.

جدیدترین اخبار خودرو را در باما بخوانید.

قیمت خودرو
دیدگاه کاربران