• تويوتا BZ3 برقي تاکسي مي‌شود؟!

بابک زنجانی استارت پروژه تاکسی تویوتا برقی را زد

تویوتا BZ3 برقی تاکسی می‌شود؟!

16 اردیبهشت 1404 11:59

بابک زنجانی، مالک هولدینگ وان، با انتشار پستی در فضای مجازی، از آغاز پروژه‌ای نو برای راه‌اندازی تاکسی‌های برقی تحت برند «دات‌وان» در شهرهای کرج، قشم و اصفهان خبر داد.

اصفهان به‌عنوان اولین مقصد این طرح معرفی شده و قرار است به‌زودی تاکسی‌های برقی تویوتا بی زد 3 در خیابان‌های این شهر به خدمت گرفته شوند. این پروژه با هدف رونق اقتصادی و جذب گردشگر طراحی شده، با بهره‌گیری از هویت فرهنگی اصفهان و همکاری نهادهای محلی، نویدبخش تحول در حمل‌ونقل شهری است. متن این پست به شرح زیر است:

«در سال سرمایه‌گذاری، قدرت اقتصادی جایگزین قدرت سیاسی برای رونق خواهد شد. کرج، قشم و اصفهان پذیرای ورود تاکسی‌های دات‌وان خواهند بود. در بازدید میدانی از اصفهان و کرج، زیرساخت‌های این طرح بررسی شد. تاکسی‌های تویوتا برقی bZ3 به‌زودی مهمان مردم شریف اصفهان می‌شوند؛ تاکسی‌هایی با رانندگان خانم و آقا، بومی و با لباس‌های سنتی اصفهان، برگرفته از فرهنگ و هویت ایرانی. از تمام ظرفیت مردم اصفهان برای جذب گردشگر و رونق شهر بهره خواهیم گرفت. استانداری و شهرداری اصفهان نیز تسهیل‌کننده ورود سرمایه و امکانات برای شهروندان خواهند بود. با کمک مردم، به اصفهان رونق اقتصادی می‌بخشیم و قدرت اقتصادی این شهر را به رخ خواهیم کشید.»

نویسنده : باما

قیمت خودرو
دیدگاه کاربران