• تزئينات فنگ چن وانگ براي آئودي A7L

نخستین همکاری آئودی با طراحان چینی

تزئینات فنگ چن وانگ برای آئودی A7L

19 اردیبهشت 1404 17:30

یک طراح چینی به نام فنگ چن وانگ از روکش تزئینی متفاوت برای آئودی A7L رونمایی کرده است. این طراح متولد چین و بزرگ شده در اروپا که در طراحی مد آقایان فعالیت دارد، برای تزئین بدنه آئودی A7L به صورت رسمی با خودروساز آلمانی همکاری کرده است. آئودی در طول تاریخ 116 ساله خود، برای نخستین بار با یک طراحی چینی همکاری می‌کند تا احتمالا بتواند ارتباطی نزدیک‌تر با مخاطبان چینی علاقمند به مد، برقرار کند.

بدنه‌ سفید رنگ آئودی A7L مورد بحث با طرح‌های برجسته‌ای تزئین شده است، که فرم دگرگون شده از پیراهن‌های تاریخی را بازنمایی می‌کند. این جزئیات شامل چین‌ جلوی پیراهن‌های قرن هجدهم، یقه‌های جداشدنی و سرآستین‌ پیراهن‌های قرن نوزدهم، گره‌ها و جزئیات یقه پیراهن‌های چینی و همچنین طرح‌هایی با الهام از جلوپنجره‌ی لانه‌زنبوری معروف آئودی است.

این طراح چینی مقیم پاریس که فرهنگ سنتی چین را با لباس‌های مدرن ترکیب می‌کند، این خودرو را بازتابی از شکستن مرز میان شرق و غرب و همچنین جنسیت‌ها می‌داند. بنابر ادعای وی، سه سال زمان برای تزئین این آئودی A7L صرف شده است.

وانگ برای انتخاب رنگ این خودرو از مفهوم «فضای خالی» در نقاشی‌های سنتی چینی الهام گرفته است، مفهومی که به فلسفه‌ی مینیمالیسم و شعار «کمتر، بیشتر است»، نزدیکی دارد.

پس از رونمایی در باغ یک عمارت سبک غربی در مرکز شهر شانگهای و حضور در نمایشگاه خودرو شانگهای 2025، این آئودی A7L خاص در شهرهای بزرگ چین به نمایش در می‌آید.

در کنار این خودرو، وانگ یک مجموعه‌ از پوشاک و لوازم جانبی شامل پیراهن سفیدی با طرح‌های برگرفته از جلوپنجره‌ی لانه‌زنبوری آئودی،کیف چاپ سه ‌بعدی، کراوات و جاکلیدی نیز برای آئودی طراحی کرده است.

جدیدترین اخبار خودرو را در باما بخوانید.

قیمت خودرو
دیدگاه کاربران