تویوتا کرولا نخستین بار در سال 1966 معرفی شد. از آن زمان تاکنون، نام این سدان جمع و جور همواره در میان پرفروشترین خودروی جهان دیده میشود. تیراژ کلی تویوتا کرولا در سال 2021 از مرز 50 میلیون دستگاه عبور کرد. اما با افزایش توجه به خودروهای کراساور، تویوتا در سال 2020 نسخه قدبلند از کرولا را در تایلند رونمایی کرد که اکنون در بسیاری از کشورهای جهان به فروش میرسد. شرکت الماس خودرو نیز قصد دارد تویوتا کرولا کراس هیبرید را در ایران عرضه کند.
طراحی کرولا کراس الماس خودرو
مهمترین اجزای نمای جلوی تویوتا کرولا کراس شامل جلوپنجره بزرگ، سپر و چراغهای کشیده، ترکیبی از خطوط مستقیم و منحنی را نمایش میدهد.در نمای جانبی، برآمدگی روی گلگیرهای جلو و عقب که تا روی درها امتداد یافته است به همراه هلالی گلگیرها و قطعه پلاستیکی پایین درها به رنگ مشکی، جلب نظر میکند.

در نمای عقب با چراغهای مجزا، دیفیوزر همرنگ بدنه و البته سپر عقب روبرو هستیم که طرحی ساده را نمایش میدهد. رینگهای 17 اینچ هم طرحی ساده اما قابل قبول دارد. ابعاد بدنه تویوتا کرولا در طول، عرض، ارتفاع و فاصله بین محورها به ترتیب 4.46، 1.825، 1.62 و 2.64 متر و شعاع گردش آن هم 5.2 متر اعلام شده است.

تویوتا کرولا کراس همچون نسخه سدان براساس پلتفرم TNGA-C مشترک با پریوس و CH-R جدید شکل گرفته است بنابراین در فضای کابین آن هم مواردی شامل کاهش ارتفاع داشبورد برای افزایش دید و پایین آمدن محل نصب صندلی برای افزایش فضای بالای سر را میتوان مشاهده کرد.

روی داشبورد تقریبا اثری از کلیدهای فیزیکی دیده نمیشود چراکه وظیفه این کلیدها به نمایشگر لمسی واگذار شده است. کیفیت ساخت و مونتاژ قطعات همچون سایر محصولات تویوتا، خوب ارزیابی میشود. فضای 427 لیتری محفظه بار نیز کافی به نظر میرسد.
مشخصات فنی تویوتا کرولا کراس
قوای حرکتی تویوتا کرولا هیبرید از سامانه هیبرید شامل پیشرانه 4 سیلندر 2 لیتر تنفس طبیعی با 152 اسببخار قدرت و 188 نیوتن متر گشتاور به همراه موتور برقی M20G با 113 اسببخار و 206 نیوتن متر گشتاور تامین میگردد که مجموع 194 اسببخار نیرو و 240 نیوتن متر گشتاور را از طریق گیربکس E-CVT به چرخها انتقال میدهد. تویوتا کرولا هیبرید با مخزن 36 لیتری باک، مصرف سوخت متوسط 4.56 لیتر در صد کیلومتر را ارائه میدهد.
امکانات و آپشن های تویوتا کرولا کراس
بنابر کاتالوگ الماس خودرو، تویوتا کرولا هیبرید وارداتی این شرکت به ایران به کی لس، استارت دکمهای، ترمز کمکی BAS، روکش چرم صندلیها، سیستم تهویه خودکار، قابلیت اتصال چندگانه بلوتوث، کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، سیستم کنترل کشش، سیستم پایداری، ترمز پارک برقی، فرمان برقی، سیستم صوتی با 6 بلندگو و هشدار فشار باد تایرها، مجهز شده است.
رقبای تویوتا کرولا کراس در ایران
از مهمترین رقبای تویوتا کرولا کراس هیبرید در بازار ایران میتوان به هاوال H6 هیبرید، تیگو 7 پرو هیبرید، تیگو 8 e+ و لاماری ایما هیبرید اشاره کرد. البته کراساورهای دیگر در ابعاد مشابه همچون هیوندای توسان و نیسان قشقایی نیز در حال عرضه است.
شرایط فروش کرولا کراس وارداتی
برای اطلاع از نحوه فروش کرولا کراس شرکت الماس خودرو و همچنین جهت اطلاع از نحوه ثبت نام کرولا کراس هیبریدی وارداتی این شرکت، مقاله شرایط فروش الماس خودرو نامی را مطالعه کنید.
نویسنده : عماد رحمتیراد
مطالب مرتبط

بررسی سوزوکی فرانکس هیبرید راسا موتور
افزایش قیمت 250 میلیونی برای مشتریان جدید

بررسی تویوتا کرولا کراس هیبرید انرژی موتور
اولین کراس وارداتی انرژی موتور

بررسی تویوتا ونزا هیبرید معین خودرو ایرانیان (Toyota Venza)
اولین حضور ونزا در بازار ایران
