• اولين تصاوير سدان برقي پرچمدار تويوتا منتشر شد

تولید و عرضه فقط در چین!

اولین تصاویر سدان برقی پرچمدار تویوتا منتشر شد

25 شهریور 1404 13:55

یکسال پس از نمایش به عنوان کانسپت و چند ماه پس از رونمایی در نمایشگاه شانگهای 2025، حالا چند تصویر و اطلاعات مربوط به تویوتا bZ7 توسط وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) منتشر شده است. این محصول به عنوان مدل پرچمدار توسط اتحاد گک تویوتا در چین تولید خواهد شد.

فرم بدنه تویوتا bZ7 به طور کامل از زبان طراحی جدید تویوتا پیروی می‌کند. فرم C-شکل دیلایت با نوار اتصال بین آنها، چراغهای کوچک جلو داخل سپر، فرم نیمه-مخفی دستگیره درها و چراغ یکپارچه عقب، از مهمترین ویژگیهای ظاهری این مدل بشمار می‌آید. وجود لیدار در بالای شیشه جلو نیز از وجود سامانه خودران در این سدان برقی، خبر می‌دهد.

ابعاد بدنه تویوتا bZ7 در طول، عرض، ارتفاع و فاصله بین محورها به ترتیب 5.13، 1.965، 1.506 و 3.02 متر اعلام شده است. بدنه این خودرو بر رینگهای 20 اینچ استوار می‌شود.

در حال حاضر تصویر جدیدی از فضای کابین تویوتا bZ7 در اختیار نداریم. اما بنابر تصاویری که در ماه آوریل منتشر شد، یک صفحه نشان دهنده نسبتا کوچک، نمایشگر لمسی بزرگ روی داشبورد با رابط کاربری Harmony ساخت هواوی، تعدادی دکمه فیزیکی در پایین نمایشگر و شارژر بیسیم در کنسول میانی، قابل تشخیص است.

بنابر اسناد MIIT، تویوتا bZ7 به یک موتور برقی با 281 اسب‌بخار، مجهز خواهد شد که بنابر گمانه‌زنی رسانه‌های چینی، روی محور جلو نصب می‌گردد. درباره مشخصات فنی مجموعه باتری این خودرو فعلا اطلاعی در دسترس نیست.

فروش تویوتا bZ7 تا قبل از پایان سال 2025، آغاز خواهد شد. به نظر می‌رسد که تویوتا قصد دارد bZ7 را فقط در چین به فروش برساند.

قیمت خودرو
دیدگاه کاربران