ارزش پایه 66.5 میلیارد تومانی 5 خودرو در مزایده
آذر 1403: مزایده الکترونیکی سراسری اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی از 12 تا 19 آذرماه برگزار شد. در این مزایده حدود 4500 میلیارد تومان انواع کالاها عرضه شده و یکی از بزرگترین مزایدههای این سازمان در سال جاری محسوب میشود.
در این مزایده 5 دستگاه خودروی سواری وارداتی متعلق به شرکت کوروش کمپانی به ارزش پایه 66 میلیارد و 500 میلیون تومان ثبت شده است.
قرار است 285 دستگاه خودروی سواری وارداتی و داخلی شامل انواع برندهای بنز، بی ام و، تویوتا، لکسوس، پورشه ماکان، جگوار، اوپل، رنجرور، سوبارو و سایر برندها به فروش برسد که ارزش پایه کارشناسی آنها بالغ بر 650 میلیارد تومان ثبت شده است. همچنین انواع ماشینآلات راهسازی، کشنده، کامیون، دامتراک، لودر، لیفتراک وجود دارد که به بیش از 230 دستگاه باارزش پایه 1250 میلیارد تومان میرسند. از این تعداد 50 دستگاه کشنده با برندهای رنو، ولوو و بنز مشاهده میشود.
تعیین تکلیف و مزایده خودروهای باقی مانده در گمرک تهران
آذر 1403: حسین اصغری، مدیرکل ویژه جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران، اعلام کرد که بازدید میدانی از گمرک تهران به منظور هماهنگی برای تعیین تکلیف کالاهای قاچاق و متروکه انجام شده است.
وی در این بازدید، درباره آخرین وضعیت خودروهای سواری و کشنده مطرح در مزایده و همچنین آخرین موجودی کالاهای متروکه علی الخصوص خودروهای سواری و کشنده توضیح داد و گفت با عنایت به تأکیدات دادستانی جهت تعیین تکلیف سریع کالاها، کالاهای قاچاق سنواتی و رسوبی ظرف مدت یک ماه تعیین تکلیف میشود. خودروهای باقیمانده در گمرک تهران در اسرع وقت تعیین تکلیف و جهت طرح در مزایدههای آتی آماده خواهند شد.
معاون دادستان تهران نیز درباره موانع موجود اعم از توقیفات مالیاتی و گمرکات در خصوص ترخیص کالاهای متروکه علیالخصوص خودروهای لوکس از گمرکات دستوارت لازم را به گمرکات ارائه کرد.
آغاز مزایده بیش از 200 خودرو خارجی
آذر 1403: مزایده الکترونیکی سراسری اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی روز گذشته ۱۲ آذرماه آغاز شد و تا ۱۹ آذرماه ادامه دارد.
در این مزایده پنج دستگاه خودرو سواری وارداتی متعلق به شرکت کوروش کمپانی به ارزش پایه 66 میلیارد و 500 میلیون تومان ثبت شده است. قرار است 204 دستگاه خودرو سواری وارداتی شامل انواع برندهای بنز، بامو، تویوتا، لکسوس، پورشه ماکان، جگوار، اپل، رنجرور، سوبارو و سایر برندها به فروش برسد که ارزش پایه کارشناسی آنها بالغ بر 650 میلیارد تومان ثبت شده است.
به گزارش ایسنا، همچنین انواع ماشین آلات راهسازی، کشنده، کامیون، دامتراک، لودر، لیفتراک وجود دارد که به بیش از 230 دستگاه با ارزش پایه 1250 میلیارد تومان می رسند. از این تعداد 50 دستگاه کشنده با برندهای رنو، ولوو و بنز مشاهده می شود.
فروش 5000 خودرو متروکه از سال 1400 تاکنون
آبان 1403: عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، درباره وضعیت تعیین تکلیف اموال تملیکی از سال 1400 تا هفت ماه نخست سال 1403 توضیح داد طی حدود 3 سال گذشته تقریباً 110 هزار میلیارد تومان کالا به انحای مختلف تعیین تکلیف شد که بیانگر رشد 615 درصدی نسبت به مدت مشابه سالهای قبل است. همچنین در این مدت شاهد فروش 30 هزار میلیارد تومان اموال منقول بودیم که در مقایسه با مدت مشابه سالهای قبل رشد 700 درصدی را نشان میدهد. طی 3 سال گذشته 540 هزار میلیارد تومان کالا از طریق اعاده به صاحبان مشاغل و چرخه تولید صورت گرفت که بیانگر شد 1,518 درصدی در مقایسه بامدت مشابه سالهای قبل است.
به گزارش مهر، وی تاکید کرد در این مدت 5000 خودروی سواری سبک و سنگین وارداتی فروخته شد که از سال 1396 در گمرکات و بنادر سراسر کشور رسوب شده بود.در این بازه زمانی فروش الکترونیک نیز توسعه یافت به گونهای که شاهد سهم 96 درصدی روشهای فروش سازمان از طریق برگزاری مزایدهها و حراجهای خرده فروشی الکترونیکی در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت بودیم.همچنین با راه اندازی و برگزاری حراج الکترونیکی خرده فروشی برخط در سال 1402 بر اساس تکلیف قانونی، تاکنون بیش از 850 مرحله حراج به صورت متمرکز برگزار شده است.
مزایده موتورسیکلتهای اموال تملیکی
مهر 1403: سعید غلامی باغی، معاون بهرهبرداری و فروش سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، از برگزاری دو مزایده محدود موتورسیکلت ویژه دستگاه های مشمول خبر داد و گفت مزایده 606 مخصوص موتورسیکلت های 250 تا 450 سی سی است و مزایده 607 موتورسیکلت های بالای 250 سی سی تا 1400 سی سی است.
وی توضیح داد 78 دستگاه موتورسیکلت در مزایده 606 و 36 دستگاه موتورسیکلت نیز در مزایده 607 عرضه شده است. تمام دستگاههای دولتی، نظامی، انتظامی و امنیتی امکان مشارکت در مزایده موتورسیکلتهای با حجم 250 تا 450 سیسی را دارند، اما شرکت در مزایدههای موتورسیکلتهای بالای 450 سیسی مختص دستگاههای نظامی، انتظامی، امنیتی و اورژانس و محیط زیست است. از روز 19 مهرماه این مزایده آغاز و تا 23 مهرماه دستگاه های مشمول می توانند نسبت به بازدید اقدام و پیشنهادهای خود را در سامانه ستاد ایران ثبت کنند. 25 مهرماه زمان رمزگشایی و اعلام برندگان این مزایده خواهد بود.
وی افزود این مزایده ها ویژه دستگاه های مشمول است که قبلا توکن تهیه کردند و با مراجعه به سامانه ستاد ایران می توانند در مزایده شرکت کنند.
مزایده شماره 283 اموال تملیکی: مهر 1403
مهر 1403: به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، یکی از بزرگترین مزایدههای سراسری الکترونیکی اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به شماره 283 از روز دوشنبه 9 مهرماه شروع شد.
سید عبدالمجید اجتهادی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان اموال تملیکی به جزئیات این مزایده اشاره کرد و گفت: بالغ بر 107 دستگاه خودروی سواری، 232 دستگاه ماشین آلات راهسازی، 50 دستگاه موتور سیکلت، چای و اقلامی همچون انواع لوازم خانگی، و کالاهای سریع الفساد عرضه شده است. در مجموع اطلاعات و جزئیات حدود 4 هزار میلیارد تومان کالا برای فروش در سامانه ستاد الکترونیکی دولت بارگذاری شد.
وی با تاکید بر اینکه عمده اقلام عرضه شده در این مزایده، نیاز بخش تولید کشور محسوب میشود، بیان داشت: این کالاها دارای مجوز از نهادهای ذی ربط هستند و برخی از آنها به شرط صادرات به فروش میرسد و در این رابطه ودایع مناسب اخذ خواهد شد و در نهایت با تایید گمرک مبنی بر خروج کالا از کشور، ودایع به صاحبان کالا باز گردانده میشود.
رئیس هیات مدیره اعلام کرد: ودایع شرکت در مزایده الکترونیکی اموال منقول متناسب با شرایط به 7 درصد ارزش پایه کالا کاهش یافته و علاقه مندان میتوانند با واریز آن در مزایده شرکت کنند.
براساس این گزارش، مزایده 283 اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به صورت سراسری و الکترونیکی از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت مورخ 9 مهر ماه آغاز و علاقه مندان میتوانند با رویت کالا در مراکز استانی پیشنهاد قیمتی خود را تا تاریخ 16 مهرماه ثبت کنند و همچنین روز 21 مهرماه از مزایده رمزگشایی و برندگان نهایی اعلام خواهند شد.
مزایده 92 دستگاه خودرو داخلی و وارداتی
شهریور 1403: سعید غلامی باغی، معاون بهرهبرداری و فروش سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، در روز دهم شهریورماه اعلام کرد در راستای تعیین تکلیف کالاهای در اختیار سازمان، مزایده سراسری شماره 282 که از 7 شهریورماه آغاز شده تا 17 شهریورماه ادامه خواهد داشت و متقاضیان میتوانند با مراجعه به انبارهای سازمان در سراسر کشور نسبت به بازدید این کالاها اقدام کنند. متقاضیان میتوانند با مراجعه به سایت این سازمان و یا ستاد ایران فهرست کالاهای عرضه شده را مشاهده و پیشنهاد خود را ثبت کنند. همچنین رمزگشایی این مزایده روز سهشنبه 20 شهریورماه صورت خواهد گرفت و برندگان تا 25 شهریور فرصت دارند نسبت به واریز وجه اقدام کنند.
وی افزود این مزایده یکی از بزرگترین مزایدههای سازمان محسوب میشود و ارزش پایه بیش از 4 هزار و 117 میلیارد تومان کالا از 30 استان کشور در آن عرضه شده که فقط از استان هرمزگان 2 هزار و 211 میلیارد تومان کالا به فروش گذاشته شده است. 92 دستگاه خودروی سواری داخلی و وارداتی، 204 دستگاه انواع و اقسام ماشینآلات سنگین شامل اتوبوس، کامیون، کشاورزی، تریلی، بیل مکانیکی، لیفتراک، 132 دستگاه موتورسیکلت برقی، اجزا و قطعات موتورسیکلت، دوچرخه، قایق، لوازم یدکی وسایط نقلیه، ژنراتور، دستگاه جوش، لوازم یدکی، دستگاه پرس، لوازم خانگی، منسوجات، لوازم ساختمانی، لوازم الکتریکی، وسایل ارتباطی، سریع الفساد، مواد شیمیایی، دخانیات از جمله کالاهای عرضه شده در این مزایده هستند.
به زودی: مزایده 9 خودرو آلمانی کشف شده
مرداد 1403: سعید غلامی باغی، عضو هیئت مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان، اعلام کرد 9 دستگاه خودروی آلمانی کشف و تحویل این سازمان شده است. بنابراین پس از طی مراحل اداری بزودی از طریق مزایده فروخته خواهد شد. مزایده این خودروها در سامانه ستاد خواهد بود.
وی توضیح داد طی هفته گذشته بخشی از ضابطین و کاشفین که پلیس امنیت فراجا هستند، 9 دستگاه خودروی BMW را تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی دادند که در صورت صدور رأی مرجع رسیدگی کننده مبنی بر قاچاق بودن این خودروها، بلافاصله موضوعات مربوط به اخذ مجوزهای استاندارد و محیط زیست و کارشناسان رسمی دادگستری مبنی بر ارزش گذاری بر روی این خودروها انجام می شود تا در اولین مزایده سراسری سازمان عرضه شود.
مزایده خودروهای خارجی در اموال تملیکی
اسفند 1402: مزایده فوقالعاده سراسری 597 سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، در 24 استان با ارزش پایه کارشناسی حدود 1700 میلیارد تومان، از 16 اسفندماه آغاز شده و تا 21 اسفندماه ادامه دارد.
در این مزایده انواع و اقسام خودروهای سواری (داخلی و وارداتی) و سنگین، ماشینآلات راهسازی، تجهیزات الکترونیکی، پوشاک، لوازم خانگی و . . . عرضه شده است. رمزگشایی این مزایده چهارشنبه 23 اسفندماه صورت خواهد گرفت.
فروش 161 دستگاه موتورسیکلت سنگین
بهمن 1402: سعید غلامی باغی، عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول، با اشاره به آغاز فرآیند تعیین تکلیف موتورسیکلتهای بالای 250 سی سی، توضیح داد در راستای تعیین تکلیف اقلام در اختیار سازمان و بر اساس بند 5 تغییرات متفرقه سال 1402 و همچنین با عنایت به مصوبه شورای امنیت کشور، تاکنون 4 مزایده فوق العاده بین دستگاههای مشمول برای موتورسیکلت های بالای 250 سی سی در اختیار برگزار شده و در حدود 161 دستگاه با مبلغ 140 میلیارد ریال به فروش رسیده است.
وی افزود تا پایان سال جاری تعداد 4 مزایده فوق العاده مختص موتورسیکلت های بالای 250 سی سی برگزار می شود و کلیه دستگاه های مشمول می توانند از طریق مراجعه به سایت ستاد ایران setadiran.ir نسبت به ثبت نام و شرکت در مزایده اقدام نمایند.
آقای غلامی گفت حدود 74 هزارمیلیارد تومان کالا به انحای مختلف در دولت سیزدهم تعیین تکلیف شده است. فروش اموال منقول با رشد 425 درصدی از زمان ورود هیات مدیره جدید سازمان (از سال 1401 تاکنون) در مقایسه با مدت مشابه سال های قبل به رقم 20 هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی اظهار کرد 37 هزار میلیارد تومان کالا از طریق اعاده به صاحبان مشاغل و چرخه تولید با رشد 1.230 درصدی از زمان ورود هیات مدیره جدید سازمان (از سال 1401 تاکنون) در مقایسه با مدت مشابه سال های قبل بازگشت.
مزایده موتورسیکلتهای بیش از 450 سیسی
بهمن 1402: سازمان جمع آوری وفروش اموال تملیکی در نظر دارد موتورسیکلت های تحت اختیار خود را با بهره گیری از سامانه مزایده الکترونیک دولت بصورت اینترنتی به فروش برساند.
دستگاه های مشمول می توانند از ساعت 8 روز دوشنبه مورخ 1402/12/14 لغایت ساعت 24 روز شنبه مورخ 1402/12/19 جهت دریافت اطلاعات فهرست موتورسیکلت ها ، شرایط مزایده و ارائه پیشنهاد به وبگاه مزایده الکترونیک به نشانی eauc.setadiran.ir مراجعه نمایند. ضمناً از آنجایی که مزایده بصورت اینترنتی می باشد رعایت موارد ذیل الزامیست:
1- شرکت کنندگان درمزایده میبایست جهت ثبت نام و دریافت گواهی امضاء الکترونیک( توکن)به دفاتر پیشخوان خدمات دولت و دفاتر اسناد رسمی منتخب (مندرج در سامانه ثبت نام امضاء الکترونیکی به آدرس www.gica.ir ) درسراسر کشور مراجعه نمایند.
2- برگزاری مزایـده صرفاً از طریق سامانه مزایده الکترونیک دولت به آدرس فوق بوده و ارائه پیشنهاد قیمت نیز از ایـن طریق انجام می پذیرد، لذا کلیه شرکت کنندگان درمزایده می توانند از تاریخ فوق الذکربه نشانیeauc.setadiran.irمراجعه و با استفاده از امضاء الکترونیک، نسبت به ثبت پیشنهاد اقدام نمایند.
3- ثبت پشنهاد قیمت در سامانه مذکور حداکثر تا ساعت 24 روز شنبه مورخ 1402/12/19 امکان پذیر می باشد.
4- داشتن کد ملی برای اشخاص حقیقی و کد اقتصادی برای اشخاص حقوقی بهمراه شماره حساب قابل استفاده از طریق اینترنت جهت متقاضیان شرکت در مزایده الزامی است.
5-اطلاعات موتورسیکلت های ارائه شده درمزایده به آدرس اینترنتی فوق قابل رویت برای متقاضیان محترم میباشد.
6- بازدید از موتورسیکلت های مطرح شده، در تمامی ایام هفته از ساعت 8 الی 14 امکانپذیر خواهد بود.
7- پیشنهاد می گردد باتوجه به تنوع موتورسیکلت های مطرح در مزایده، قبل از ارائه پیشنهاد از کالای مورد نظر بازدید بعمل آید.
8- پیشنهادهای ثبت شده در سامانه مزایده الکترونیک رأس ساعت 12 روز سه شنبه مورخ 1402/12/22در محل سازمان مرکزی، رمزگشایی و در همان روز نیز برندگان مزایده اعلام می گردند.
9- شرکت کنندگان در مزایده در صورت ثبت پیشنهاد و درخواست انصراف،می توانندصرفا"گزینه انصراف درسیستم را تا ساعت 10:00 روز یکشنبه مورخ 1402/12/20 انتخاب وثبت نمایند.
توجه:(لازم به توضیح است اعلام انصراف بصورت سیستمی بوده وبدون مراجعه به ادارات استان،با انتخاب گزینه انصراف،ثبت درخواست انصراف امکان پذیرمیباشد).
10- از تاریخ 1402/07/03 در تمامی مزایده ها و حراج های سازمان، امکان تهاتر دین و طلب با صاحبان کالای متروکه وجود نداشته و برندگان مزایده مکلفند در مهلت اعلام شده در شرایط عمومی مزایده وحراج نسبت به واریز کل مبلغ پیشنهادی و سایر وجوه قانونی مربوطه اقدام نمایند.
11- مطابق مصوبه هیات مدیره محترم سازمان از مورخ 1402/09/05 مبلغ تضامین شرکت در مزایده از (15%) به (7%)کاهش یافته است.
12- متقـاضیان محترم می توانند جـهت دریـافت اطلاعات بیشتر به منـظور شرکت در مزایده الکترونیک و رویت شماره تلفن و آدرس مدیریتهای استانی به نشانی www.tamliki.ir مراجعه نمایند.
13- مطابقت صاحب توکن(امضای الکترونیکی)با نام واریز کننده وجه به حساب سازمان یا ارائه دهنده تضامین بانکی، بدیهی است درصورتی که تضامین بانکی با صاحب توکن صادر نشود و یا واریز وجه از حساب صاحب توکن صورت نپذیر امکان تائید ودایع میسر نخواهد شد.
متقاضیان محترم در صورت تمایل به ارائه انتقاد، پیشنهاد و یا شکایت می توانند با سیستم ارتباط گویای سازمان به شماره تلفن 27652198-021 تماس حاصل نمایند.
عرضه 207 خودرو سواری و راهسازی در مزایده
بهمن 1402: سید عبدالمجید اجتهادی ، مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، اعلام کرد در مزایده شماره ۵۸۸، ۶۹ دستگاه خودروی سواری در استانهای هرمزگان، یزد و خوزستان و ۱۳۸ دستگاه خودروی سنگین اعم از ماشینآلات راهسازی و معدن عرضه میشود. این مزایده در 14 استان برگزار می شود و ارزش پایه کالاهای عرضه شده حدود 900 میلیارد تومان است.
وی افزود در این مزایده 69 دستگاه خودروی سواری در استان های هرمزگان،یزد، خوزستان و 138 دستگاه خودروی سنگین اعم از ماشین آلات راهسازی و معدن عرضه می شود. ارزش ماشینآلات راهسازی و معادن عرضه شده در این مزایده را 570 میلیارد تومان است.
آقای اجتهادی گفت متقاضیان با مراجعه به سامانه ستاد ایران و یا سایت سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی می توانند شرح و نوع کالا را مشاهده کنند. متقاضیان می توانند از روز یکشنبه اول تا 7 بهمن از کالاهای عرضه شده بازدید کنند. زمان رمزگشایی این مزایده 10 بهمن ماه انجام خواهد شد و از طریق سامانه ستاد ایران اعلام می شود.
نحوه شرکت در مزایده اموال تملیکی
دی 1402: متقاضیان شرکت در مزایده سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی می توانند با مراجعه سایت این سازمان و یا به سایت ستاد ایران نسبت به ثبت نام و شرکت در مزایده اقدام کنند.
روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اعلام کرده متقاضیان وعلاقهمندان برای شرکت در مزایده های الکترونیک این سازمان نیاز است ابتدا از شرایط شرکت و ضمانت نامه های مربوطه آگاهی و شناخت کامل پیدا کنند. مخاطبان می توانند برای دریافت اطلاعات لازم در سایت سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در بخش مزایده و حراج به قسمت «شرایط شرکت در مزایده و اخذ ضمانت نامه و یا راهنما» مراجعه و با آگاهی کامل برای شرکت در مزایده و خرید اموال مورد نظر وارد سامانه ستاد الکترونیک دولت به نشانی https://setadiran.ir شوند.
متقاضیان با ورود به سامانه ستاد و انتخاب کلید ثبت نام، در قسمت انتخاب تامین کننده، مناقصه گر و مزایده گر باید اطلاعات هویتی خود را وارد کنند. سپس با انتخاب منوی مزایده و انتخاب دسته بندی کالاها می توانند از جزئیات کالاها مطلع شوند. ثبت نام غیرحضوری به منظور دریافت گواهی امضای الکترونیکی در سامانه فراهم است. پس از آن متقاضی با دو روش غیرحضوری از طریق سامانه https://www.gica.ir یا با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت یا دفاتر اسناد رسمی می تواند برای دریافت گواهی امضای الکترونیکی اقدام و سپس برای تکمیل اطلاعات به سامانه ستاد الکترونیک دولت مراجعه کند.
پرداخت ۷ درصد از مبلغ مزایده با ورود به درگاه مربوطه و دریافت ضمانتنامه های بانکی و بارگذاری تصویر و تحویل اصل ضمانتنامه ها به مسئول سازمان اموال تملیکی در استان ها و ارسال پیشنهادها، از دیگر مراحل شرکت در مزایده ها است.
تقویم مزایدههای زمستانی اموال تملیکی
دی 1402: جدول زمانبندی مزایدههای اموال منقول سراسری ماهانه و فوق العاده سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، برای فصل زمستان سال جاری مشخص شد. بنابراین 12 مزایده اموال منقول تا پایان سال برگزار خواهد شد که 10 مزایده به صورت فوق العاده برای انواع موتورسیکلت و خودرو و 2 مزایده سراسری ماهانه در دستور کار قرار دارد.
ردیف | شماره مزایده | نوع مزایده | نوع کالا | ماه | شروع بازدید | پایان بازدید | رمزگشایی |
1 | 588 | فوق العاده | تمام کالاها و خودروها | بهمن | 01/11/1402 | 07/11/1402 | 10/11/1402 |
2 | 589 | فوق العاده | موتورسیکلت 450 سی سی به بالا | بهمن | 09/11/1402 | 12/11/1402 | 16/11/1402 |
3 | 590 | فوق العاده | موتورسیکلت 250 تا 450 سی سی | بهمن | 09/11/1402 | 12/11/1402 | 16/11/1402 |
4 | 276 | سراسری | تمام کالاها و خودروها | بهمن | 10/11/1402 | 17/11/1402 | 24/11/1402 |
5 | 591 | فوق العاده | موتورسیکلت 450 سی سی به بالا | بهمن | 17/11/1402 | 24/11/1402 | 28/11/1402 |
6 | 592 | فوق العاده | موتورسیکلت 250 تا 450 سی سی | بهمن | 17/11/1402 | 24/11/1402 | 28/11/1402 |
7 | 593 | فوق العاده | موتورسیکلت 450 سی سی به بالا | اسفند | 03/12/1402 | 08/12/1402 | 12/12/1402 |
8 | 594 | فوق العاده | موتورسیکلت 250 تا 450 سی سی | اسفند | 03/12/1402 | 08/12/1402 | 12/12/1402 |
9 | 277 | سراسری | تمام کالاها و خودروها | اسفند | 08/12/1402 | 14/12/1402 | 19/12/1402 |
10 | 595 | فوق العاده | موتورسیکلت 450 سی سی به بالا | اسفند | 14/12/1402 | 19/12/1402 | 22/12/1402 |
11 | 596 | فوق العاده | موتورسیکلت 250 تا 450 سی سی | اسفند | 14/12/1402 | 19/12/1402 | 22/12/1402 |
12 | 597 | فوق العاده | تمام کالاها و خودروها | اسفند | 16/12/1402 | 21/12/1402 | 23/12/1402 |
عرضه 69 خودرو سواری و 38 ماشین کشاورزی در مزایده
دی 1402: سعید غلامی باغی، عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول ، اعلام کرد در راستای تعیین تکلیف کالاهای در اختیار سازمان، مزایده فوقالعاده 587 در 17 استان از روز پنجشنبه 14 دی ماه آغازمیشود و کلیه متقاضیان میتوانند با مراجعه به انبارهای سازمان تا 18 دی ماه از کالاها بازدید کنند. متقاضیان از 14 دی ماه فرصت دارند تا با مراجعه به سامانه ستاد الکترونیک دولت و سایت سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی قیمت های پیشنهادی خود را درج کنند. رمز گشایی و اعلام برندگان مزایده 587 چهارشنبه 20 دی ماه صورت خواهد گرفت و اطلاع رسانی خواهد شد.
وی افزود در این مزایده 194 دسته کالایی به ارزش 365 میلیارد تومان شامل خودروی سواری، لوازم یدکی، دستگاه های صنعتی، لوازم برقی، ابزار آلات و همچنین پارچه، لباس، کیف و کفش به شرط صادرات عرضه می شود. 69 خودروی سواری، 4 دستگاه موتورسیکلت و 38 دستگاه ماشین آلات کشاورزی در این مزایده عرضه می شود.
مزایده شماره 586 اموال تملیکی: آذر 1402
آذر 1402: سید عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، با اشاره به جزییات مزایده فوق العاده 586 اظهار داشت: این مزایده در 19 استان کشور، از روز شنبه مورخ 25 آذرماه شروع شده است و بیشترین تعداد خودروها و کالاها به استان های هرمزگان، بوشهر و تهران اختصاص دارد.
متقاضیان میتوانند برای بازدید و ارائه پیشنهاد از خودروها و کالاها تا چهارشنبه چهارشنبه 29 آذرماه به انبارهای این سازمان در 19 استان مراجعه کرده و و از نزدیک بازدید کنند.
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به اینکه رمزگشایی و اعلام برندگان در روز دوشنبه چهارم دی ماه 1402 صورت میگیرد گفت: اطلاعات شرکت در این مزایده از طریق ستاد الکترونیک دولت و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اعلام شده است و متقاضیان به این سامانه مراجعه کنند.
وی خاطر نشان کرد: شرکت کنندگان برای شرکت در این مزایده باید اقدام به دریافت توکن (گواهی امضا الکترونیکی) از طریق سامانه ستاد الکترونیک دولت کنند.
مزایده 47 دستگاهی اموال تکمیلی: آبان 1402
آبان 1402: مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان بوشهر اظهار کرد برای جلوگیری از رسوب کالا در دومین مزایده فوق العاده شماره ۵۸۳ آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، حدود ۴۷ دستگاه از انواع خودرو و ماشین آلات راهسازی عرضه خواهد شد. این اداره کل با تلاش شبانه روزی همکاران و با اخذ مجوزهای لازم جهت فروش خودروها از جمله استاندارد، محیط زیست و غیره، همزمان با تمام مراکز کشور ۱۴۸ دستگاه خودرو را در مزایده فوق العاده ۵۸۱ مهرماه عرضه کرد و در پایان با فروش ۱۱۳ دستگاه به ارزش بیش از ۵۵۳ میلیارد تومان بیشترین فروش در مزایده مهر ماه را در کشور ثبت کرد.
وی ضمن تشکر از زحمات کارکنان از آماده سازی ۴۷ دستگاه خودرو سواری و ماشین آلات راهسازی در دومین مزایده فوق العاده، درباره مزایده شماره ۵۸۳ اموال تملیکی گفت مجوزهای لازم از جمله دستورات قضایی، استاندارد و محیط زیست خودروها اخذ و به ارزش اولیه ۱۳۵ میلیارد تومان از دوشنبه ۲۲ آبان ماه عرضه خواهد شد.
اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان بوشهر ، همزمان با سراسر کشور مزایده انواع کالا از طریق عرضه در سامانه ستاد ایران برگزار می کند که در دو ماه گذشته در مجموع ۴ مزایده برگزار کرده که دو مزایده مختص خودروهای سواری و ماشین آلات راهسازی بوده و بیشترین فروش در سطح کشور انجام داده است.
فروش 113 دستگاهی از استان بوشهر
آبان 1402: سید علی عسکری، مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان بوشهر، خبر داد از تعداد ۱۴۷ دستگاه خودرو سواری و ماشین آلات راهسازی مطرح در مزایده شماره ۵۸۱ مهرماه، تعداد ۱۱۳ دستگاه به ارزش 5 هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال از استان بوشهر به فروش رسید. مجموع مزایده 12 هزار و 500 میلیارد ریال بود.
وی افزود 76 درصد ردیف های مطرح شده در این مزایده توسط استان بوشهر به فروش رسید. درصد افزایش قیمت نسبت به پایه کارشناسی ردیف های دارای پیشنهاد مزایده فوق در استان بوشهر 40 درصد بوده که بیشترین مبلغ فروش در سطح کشور را داشته است. این مزایده که از 24 تا 29 مهر ماه برگزار شده بود، در راستای اجرای قانون بودجه 1402 خودروهای سواری و سنگین و ماشینآلات راهسازی انجام گرفت.
آغاز مزایده خودروهای سواری و راهسازی
مهر 1402: سعید غلامی باغی، معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، اعلام کرد مزایده شماره 580، از روز 20 مهر آغاز شده و در آن خودروهای تحت اختیار اموال تملیکی هرمزگان، شامل خودروهای سواری، خودروهای سنگین و ماشینآلات راهسازی، به مزایده میرسد. شرکت کنندگان برای شرکت در این مزایده میتوانند از 20 تا 25 مهرماه در استان هرمزگان از خودروها و کالاها بازدید و پیشنهادات خود را در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت ثبت کنند. پیشنهادات 30 مهرماه، رمزگشایی و نتایج به برندگان مزایده اعلام میشود.
وی با اشاره به مزایدهای خاص خودروهای متروکه با شماره 581 توضیح داد این مزایده به وسایل نقلیه در همه استانهای سراسر کشور اختصاص دارد. شرکت کنندگان میتوانند از 24 تا 29 مهرماه اقدام به ثبت قیمت پیشنهادی کنند، این پیشنهادات سوم آبان ماه رمزگشایی و برندگان مزایده اعلام میشوند. در مجموع هزار و ٣٨ خودرو عرضه میشود. در این ٢ مزایده از این تعداد، 580 دستگاه خودروی سواری و 458 دستگاه خودروی سنگین و دستگاه ماشینآلات راهسازی است.
آقای غلامی گفت همه برندگان مزایدهها (اعم از صاحبان کالا و سایر) مکلف به پرداخت کل مبلغ پیشنهادی و سایر وجوه قانونی مربوط هستند. خریداران برای شرکت در این مزایده به سامانه مزایدههای الکترونیکی از طریق سامانه ستاد تدارکات الکترونیکی دولت به آدرس https://www.setadiran.ir/setad/cms مراجعه و اقدام به دریافت توکن امضای الکترونیکی کنند. دو مزایده دیگر کالاها و املاک و مستغلات نیز در حال برگزاری است.
مزایده فوقالعاده خودروهای سبک و سنگین در مهرماه
مهر 1402: تقویم مزایده سراسری فوقالعاده ۵۸۱ سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی نشان میدهد که خودروهای سبک و سنگین وارداتی از ۲۳ مهرماه عرضه میشود.
طبق دستور معاون اول رئیس جمهور، مبنی بر تسریع در تعیین تکلیف کالاهای متروکه در بنادر و گمرکات استان هرمزگان و با توجه به اقدامات و تصمیمات جهادی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با همکاری و هماهنگی دستگاههای ذی ربط، مزایده سراسری الکترونیکی فوق العاده 581 وسایل نقلیه اعم از خودروی سواری، سنگین، ماشنی آلات راهسازی و غیره در مهرماه سال 1402 برگزار میشود.
متقاضیان میتوانند با دریافت اطلاعات مزایده از طریق سامانه ستاد تدارکات الکترونیک دولت و یا تارنمای سازمان اموال تملیکی، مورخ 24 مهرماه از خودروهای عرضه شده بازدید به عمل آورده و پیشنهادهای قیمتی خود را در سامانه مذکور ثبت نمایند. آخرین مهلت بازدید و ارائه پیشنهاد، 29 مهرماه، و زمان رمزگشایی و اعلام برندگان مزایده نیز 3 آبان خواهد بود. برندگان نهایی حداکثر تا تاریخ 8 آبان ماه بایستی نسبت به واریز کامل وجه اقدام نمایند.
مزایده بزرگ خودروهای سبک و سنگین تا یک ماه آینده
شهریور 1402: محمد مخبر، معاون اول رئیس دولت، چندی پیش از بندرهای شهید رجایی و باهنر بازدید کرد. وی طی این بازدید، دستور تخلیه هرچه سریعتر این بندرها را صادر کرد. آقای مخبر معتقد است پیش از آغاز مرتب ثبت سفارش خودرو و واردات گسترده، باید خودورهای متروکهای که از سال 1397 و پس از توقف واردات، امکان ترخیص از گمرک را نداشتند، تخلیه شده تا اندکی از نیاز بازار کاسته شود و فضای بندرها جهت واردات خودرو آزاد شود. بنابراین برای ترخیص خودرو از بندرها ضربالاجل یک ماهه تعیین کرده و براساس آن، طی یک ماه آینده مزایده خودروهای وارداتی باید انجام بگیرد. باید توجه داشت که این مزایده فوقالعاده، کلیه خودروهای سبک و سنگین موجود را شامل خواهد شد.
این مزایده برعهده مسئولان اموال تملیکی است. عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، در این باره گفت از لحاظ نوع خودروهای متروکه موجود در گمرکات کشور، خودروهای راهسازی، سنگین و خودروهای سواری سبک را شامل میشود. به دلیل اینکه این خودروها متروکه هستند، تعدادی خودروی قاچاق نیز میان آنها پیدا میشود. تعداد این خودروها هر لحظه ممکن است کاهش یا افزایش یابد. زیرا به دلیل فرصت داده شده جهت اعلام متروکه شدن این خودروها، هر لحظه امکان مراجعه مالکین آنها و درخواست خودروی موردنظر را خواهند داشت. بنابراین آمار اعلامی، بهصورت تقریبی است. نزدیک به پنج هزار خودروی سواری، حدود 1500 دستگاه خودروی سنگین اعم از کامیونها و تعداد اندکی خودروهای راهسازی در مجموع وجود دارد. البته غیر از این، احتمال دارد تعدادی از خودروهایی که تصمیم به عرضه آنها داریم، قادر به گرفتن مجوز استاندارد نباشند و عرضه آنها متوقف شود.
وی درباره خودروهای موجود در استان هرمزگان توضیح داد مواردی که در استان هرمزگان وجود دارد، مجوزهای آنها عمدتاً صادر شده و مزایده خودروهای وارداتی برای این تعداد در مهرماه برگزار خواهد شد. برای خودروهای متروکه سایر استانهای کشور که مجوز استاندارد آنها صادر نشده نیز درحال پیگیری هستیم و با صدور مجوزهای مربوطه، مزایده آنها نیز انجام خواهد گرفت.
پورشهها پس از 10 سال به مزایده گذاشته میشوند
شهریور 1402: عبدالمجید اجتهادی، رئیس سازمان فروش و جمعآوری اموال تملیکی، اعلام کرد خودروهای پورشه که 10 سال میشود در بندر ماهشهر حضور دارند، با توجه به ظرفیت قانونی سال 1402 به زودی و تا دو ماه آینده، با پلاکگذاری ملی عرضه و به مزایده گذاشته خواهند شد.
وی اظهار کرد این خودروها تاکنون با دستور قضایی به دلایل مشکلات مالیاتی، حجم بیش از 2500 سیسی و ثبت سفارش نشدن در گمرکات، توقیف شده بودند که در گذشته ظرفیتی در قانون برای تعیین تکلیف آن ها وجود نداشت؛ اکنون این ظرفیت قانونی ایجاد شده و تا 2 ماه آینده به مزایده گذاشته خواهند شد.
مزایده خودروهای توقیفی در مردادماه
مرداد 1402: سید عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، اعلام کرد خودروهایی که مدتها قبل به دلیل ممنوعیت ثبت سفارش در گمرک متوقف شده بودند، در مردادماه به مزایده گذاشته میشوند.
وی توضیح داد مزایده خودروهای راه سازی، سبک، سنگین و خودروهای بالای 2500 سی سی که چندین سال به دلیل ممنوعیت ثبت سفارش در گمرکات متوقف بوده، با تدبیر وزارت اقتصاد و با توجه به بندی که در قانون بودجه 1402 و در جداول متفرقه آن آمده، به زودی برگزار می شود. مشکلات قضایی عرضه و فروش این خودرو در جلسات متعدد با قوه قضاییه حل شده است. در جلسات با سازمان ملی استاندارد، در نهایت مجوز این بخش نیز صادر شد و قرار است در مرداد ماه این خودروها، به خصوص سواری ها که متقاضی زیادی نیز دارد، به مزایده گذاشته شود.
طبق گفتههای آقای اجتهادی، این سازمان اکنون در حال اجرای تکلیف قانونی بوده که بودجه برای وزارت اقتصاد و به خصوص سازمان اموال تملیکی در نظر گرفته است. مشکلات این خودروها در بخش های پلاک ملی، ترخیص و استاندارد نیز حل شده است. با حل مشکلات، عرضه این خودروها تسهیل شده و همه مردم می توانند در این مزایده شرکت کنند. سامانه حراج برخط خرده فروشی سازمان اموال تملیکی رونمایی شده و اکنون نهمین حراجی با این سامانه انجام می شود. در حال حاضر به جز تهران در سایر استان ها از جمله قم نیز برقرار است و ما هر هفته یک یا دو حراج برخط خرده فروشی داریم که همه واسطه ها حذف و خانواده ها در بستر قانونی تصویر کالای مورد نظر خود را در این حراجی ها دیده و برای خرید آن اقدام می کنند.
وی افزود ویژگی اصلی سامانه برخط الکترونیکی حراجی خرده فروشی، این است که مشکلات سامانه برخط تدارکات الکترونیکی دولت را ندارد. ثبت نام در این سامانه کاملا رایگان است، در حالی که در سامانه ستاد باید برای ثبت نام، متقاضیان توکن تهیه می کردند؛ همچنین پیش پرداخت ها در صورتی که متقاضی برنده نشود بلافاصله بازگردانده میشود در حالی که در سامانه ستاد این مرحله شاید یک ماه طول می کشید. خوشبختانه وزارت اقتصاد در بخش اموال تملیکی، تصمیمات و تدابیر به موقع و درستی را اتخاذ کرده و این موضوع سبب حل بسیاری از مشکلات مردم در این بخش شده است.
5.5 هزار دستگاه خودرو در انبارهای اموال تملیکی
تیر 1402: علیرضا نورنژاد، معاون حقوقی و فروش اموال غیرمنقول سازمان اموال تملیکی روز 27 تیرماه، در تور رسانهای بازدید از انبار اموال تملیکی استان زنجان اعلام کرد بخش قابل توجهی از اموال موجود در انبارها شامل خودروهاست. بر اساس آخرین آمار 5 هزار و ۵۸۷ خودرو در انبارهای این سازمان موجود است که شامل ۲ هزار و ۶۱۹ دستگاه موتور، ۲ هزارو ۶۲ خودروی سبک و ۹۰۶ دستگاه ماشین آلات سنگین راهداری است. با عزم دولت سیزدهم در حوزه انبارداری و ساماندهی انبارها اتفاق خوبی رخ داده است؛ در حالی که تا اواخر سال 1400 این موضوع دچار مشکل بود. معادل 30 سال گذشته در دولت سیزدهم، زمین برای انبارهای اموال تملیکی خریداری شده است. در ابتدای دولت 58 هزار مترمربع زمین در اختیار این سازمان بود که از سال 1400 تاکنون میزان زمینها 80 هزار مترمربع دیگر اضافه شده است. سال گذشته به مبلغ 31 هزار میلیارد تومان کالا در کشور تعیین تکلیف شد و در سه ماهه نخست امسال به اندازه کل سال 1400 تعیین تکلیف کالا داشتیم.
وی افزود تنوع فروش نسبت به سال های گذشته بیشتر شده است. البته در حال حاضر 94 درصد فروشها از طریق مزایده سراسری انجام میشود. یک بخش از فروش اموال را نیز داریم که در قالب حراج خرده فروشی انجام میشود و مصرف کنندگان واقعی میتوانند با مراجعه به سایت نسبت به خرید تکی اقدام کنند. 10 خودرو در این انبار موجود است که یکی از آن ها دارای پلاک مناطق آزاد بوده و مابقی پلاک جعلی هستند. کالاهای مکشوفه توسط مراجع مختلف از جمله نیروی انتظامی، گمرک و سایر مراجع ذیربط با قاچاق کشف شده است.
مجوز فروش 3 هزار دستگاه خودرو در گمرکات صادر شد
خرداد 1402: احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، در حاشیه بازدید از گمرک و انبارهای سازمان اموال تملیکی استان هرمزگان در بندر شهید رجایی عنوان کرد 29 هزار دستگاه کولر مدتهاست در استان هرمزگان به لحاظ دستور توقف قضایی حل و فصل نشده، 426 کانتینر در استان هرمزگان نیازمند به حکم نهایی قضایی است.
وی همچنین گفت 950 دستگاه تلویزیون در استان کردستان، 129 مورد از موتورسیکلتهای استان مازندران، 3 هزار و 500 یخچال هتلی در استان چهارمحال و بختیاری، 22 هزار مورد لوازم خانگی در استان تهران، 70 خودرو در استان بوشهر و 185 هزار مورد لوازم برقی در استان آذربایجان غربی برای حل و فصل شدن نیازمند تسریع صدور احکام قضایی هستند.
وی افزود با ظرفیتی که در قانون بودجه ایجاد شده است تا پایان تابستان درخصوص سه هزار خودرویی که در گمرکات کشور معطل مانده بودند مجوز فروش را گرفتهایم و 400 دستگاه مربوط به حوزه راهسازی نیز با این ظرفیت تعیین تکلیف خواهد شد.
جزئیات مزایده بزرگ خودروهای خارجی متروکه
خرداد 1402: صاحب حجتی، قائم مقام سازمان اموال تملیکی، در مراسم افتتاح انبار اموال تملیکی در مبارک آباد، عنوان کرد دغدغه ما صیانت از اموال بیت المال بوده و از این رو اقدام ساماندهی انبارها و کالاهای متروکه کردهایم. در سال گذشته به همت و همکاری دستگاههای مربوطه کالاهای موجود در انبارهای اموال تملیکی در سراسر کشور تعیین تکلیف شدند.
وی افزود به گفته وزیر اقتصاد، سازمان اموال تملیکی سازمان رکوردهاست. بطوریکه آمارهای رشد در این سازمان بالای ١۰۰ درصد بوده و در سال گذشته ٣١ هزار میلیارد تومان کالا تعیین تکلیف شده و رشد 45 درصدی در بخش فروش داشتیم. همچنین اعاده کالا رشد ١۲.۵ درصدی داشته و توانستیم تابوی انهدام خودروهای آمریکایی را بشکنیم و برای اولین بار چندین دستگاه خودروی آمریکایی را منهدم کردیم. از دیگر اقدامات تعیین تکلیف خودروهای متروکه بود که به مزایده رسید و سامانه یکپارچه اموال تملیکی را که چندین سال روی زمین مانده بود در چند استان کار خود را شروع کرده و در مرداد ماه سال جاری به طور کامل در کل کشور به اجرا میرسد. در حال حاضر تعداد انبارهای سازمان اموال تملیکی ٨۰ باب است و ۱۴۴ سوله در اختیار داریم هر چند در طول یک سال گذشته فضای نگهداری از اموال رشد قابل توجهی 56 هزار متر مربع رشد داشته اما تعداد انبارهای ملکی سازمان به تعداد انگشتان دست هم نمیرسد.
آقای حجتی به آغاز مزایده خودرو موجود در اموال تملیکی اشاره کرد و گفت ٣ هزار و ۵۸۴ دستگاه خودرو در خردادماه به مزایده گذاشته میشود که از این تعداد ٢ هزار و ٨٩٧ دستگاه خودرو سبک، ٣۰۰ دستگاه خودرو سنگین، ۳۶۹ خودرو و ادوات راهسازی و ١٨ دستگاه ماشین آلات کشاورزی هستند که متقاضیان از ۸ خرداد ماه تا ١۴ خرداد فرصت بازدید دارند. هفدهم خرداد ماه پاکتها بازگشایی و برندگان اعلام میشوند. متقاضیان میتوانند جزییات این مزایده را از سایت اموال تملیکی و در سامانه تدارک دولت مشاهده کنند و اطلاعات آن بارگذاری شدهاست.
وی تاکید کرد متقاضیان برای ثبت رقم و شرکت در این مزایده باید توکن داشته باشند و هم افراد حقیقی و حقوقی و دستگاههای دولتی میتوانند در این مزایده شرکت کنند و برای شرکت در این مزایده باید ١۵ درصد مبلغ به عنوان ضمانت ارائه شود.
خودروهای بالای 2500 سیسی بهزودی تعیین تکلیف میشوند
اردیبهشت 1402: سید عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان اموال تملیکی، اظهار کرد احصا و تعیین تکلیف کالاهای تملیکی، کد دار کردن آنها و تخصیص کد شناسه و کد رهگیری به این اموال، در راستای شفاف سازی عملکرد سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی در دست اجراست تا بتوان به هدف شفافسازی در روند امور و فروش املاک تملیکی دست پیدا کرد.
وی افزود با مصوبهای که در قانون بودجه امسال وجود دارد، یکی از معضلات اساسی در حوزه ماشینهای سنگین که در گمرکها و بنادر کشور به جا مانده بود، به این سازمان سپرده شده تا تعیین تکلیف شود. همچنین خودروهای سواری بالای 2500 سی سی و موتورسیکلتهای بالای 250 سی سی نیز با مصوبهای که در قانون بودجه 1402 وجود دارد، به زودی تعیین تکلیف میشود تا قدم بزرگی برای حفظ حقوق مردم و بیت المال به منظور افزایش درآمدهای غیر تورمی برای دولت فراهم شود.
مزایده 38 خودرو رسوبی باقی مانده اموال تملیکی
دی 1401: صاحب حجتی، سخنگوی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، از برگزاری بزرگترین مزایده سراسری الکترونیک و عرضه ۳۸ خودرو خارجی این سازمان در سال جاری خبر داد.
بر اساس گفتههای وی، در مزایده ۲۶۴، سی استان کشور مشارکت دارند و ارزش ریالی آن بیش از هزار و 538 میلیارد تومان است. این مزایده از تاریخ ۱۲ تا ۱۸ دیماه، در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) برگزار میشود. این مزایده شامل کالاهایی مانند ماشینآلات راهسازی، تجهیزات صنعتی، لوازم و کالاهای الکترونیک، تاسیسات پالایشگاهی و 38 خودرو رسوبی باقیمانده از مزایدههای فوقالعاده گذشته این سازمان است.
وی همچنین افزود استانهای هرمزگان، بوشهر، قزوین و خوزستان، به ترتیب بالاترین میزان کالاهای ارائه شده در این مزایده را به خود اختصاص دادهاند. خودروهای رسوبی باقیمانده از مزایدههای فوق العاده پیشین نیز از طریق دو استان بوشهر و هرمزگان عرضه شدهاند. زمان رمزگشایی این مزایده، روز 21 دیماه است که با حضور اعضای شورای فروش این سازمان انجام میشود.
پیش بینی درآمد 7 هزار میلیاردی از فروش خودروهای رسوبی
دی 1401: عبدالمجید اجتهادی، رئیس سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، درباره خودروهای رسوبی موجود در بنادر و گمرکات گفت که این خودروها شامل ماشینآلات سنگین راهسازی و معدنی، خودروهای سواری بالای 2500 سیسی و خودروهای سواری پایینتر از 2500 سیسی است. برخی از این خودروها قاچاق است. با توجه به قوانین فعلی، نمیتوان این خودروها را در مزایده به فروش رساند. بنابراین پیشنهادی ارائه شده که در لایحه بودجه ظرفیت بسیار خوبی برای بحث درآمدی فروش این خودروها وجود دارد. در صورت صدور مجوز فروش این خودروها میتوان بند درآمدی مربوطه را در بودجه سال آینده در نظر گرفت.
وی افزود پیشبینی میشود که در صورت فروش خودروها با حجم موتور بالاتر و پایینتر 2500 سیسی و همچنین ماشینآلات سنگین راهسازی، حدود 7 هزار میلیارد تومان درآمد برای دولت حاصل شود.
39 دستگاه خودرو اموال تملیکی فروخته شد
آذر 1401: عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، عنوان کرد که در مزایده سراسری و الکترونیکی اموال منقول شماره 263، که 30 استان در آن شرکت داشتند، اقلامی از جمله خودروهای سواری باقیمانده خارجی از مزایدههای فوقالعاده شمارههای 565 و 566، مواد شیمیایی، اقلام صنعتی، رایانه و ... در 1464 دسته کالایی در معرض خرید مزایدهگذاران قرار گرفته بود که مبلغ آنها 873 میلیارد تومان است. مبلغ پایه دسته کالای فروش رفته 406 میلیارد تومان و مبلغ پیشنهادی این مزایده 607 میلیارد تومان اعلام شده بود که رشد 43 درصدی را در این حوزه نشان میدهد.
وی همچنین افزود در این مزایده الکترونیکی، خودروهای باقیمانده از دو مزایده پیشین فوقالعاده خودروهای رسوبی، تعداد 39 دستگاه خودرو با مبلغ پایه 115 میلیارد تومان عرضه شد. کل خودروها به ارزش 142 میلیارد تومان به فروش رفت و رشد 23 درصدی نسبت به مبلغ پایه داشت.
38 دستگاه خودرو وارداتی در مزایده الکترونیک عرضه میشوند
آذر 1401: سعید غلامیباغی، عضو هیئت مدیره و معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، از برگزاری مزایده الکترونیکی سراسری شماره ۲۶۳ این سازمان، به ارزش بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان، خبر داد. این هشتمین مزایده الکترونیک سازمان اموال تملیکی در سالجاری است و 30 استان کشور در آن مشارکت دارند.
وی درباره جزئیات عرضه در این مزایده الکترونیک توضیح داد کالاها در بیش از 1400 دستهبندی کالایی، شامل سوخت، لوازم و ابزارآلات صنعتی، ماشینآلات راهسازی، لوازم خانگی، کالاهای دیجیتال از قبیل رایانه و تلفن همراه به ارزش افزون بر 900 میلیارد تومان، عرضه میشوند. 38 دستگاه خودرو سواری وارداتی باقیمانده از دو مزایده فوقالعاده قبلی سازمان نیز در این مزایده، از دو استان بوشهر و خوزستان، عرضه خواهند شد.
وی افزود متقاضیان میتوانند از تاریخ ۹ تا 16 آذرماه با مراجعه به تارنمای رسمی سازمان، به نشانی TAMLIKI.IR، جزئیات کالاها را مشاهده کنند و به انبارهای سازمان در استانهای ذیربط مراجعه کرده و کالاها را بازدید کنند. جلسه رمزگشایی مزایده الکترونیک شماره 263 در روز 21 آذرماه با حضور اعضای شورای فروش سازمان اموال تملیکی برگزار و برندگان در تارنمای سازمان اعلام میشوند.
اختلاف مدل پورشه های مزایده ای
آبان 1401: سعید غلامی، معاون جمعآوری و فروش سازمان اموال تملیکی، درباره تغییر مدل اعلام شده برخی خودروهای پورشه فروخته شده از سال 2017 به 2018، در زمان کارشناسی راهور و پلاکگذاری، توضیحاتی را ارائه داد.
بر اساس گفتههای وی، به دلیل فوریت زمانی که برای مزایده تعیین شده بود، بعضا برخی از اطلاعات مربوط به خودروها به صورت کامل به سازمان اموال تملیکی نرسید؛ در نتیجه مغایرتهایی بین اسناد این خودروها در گمرکات و ارزیابی کارشناسان رسمی وجود داشت. از طرفی، امکان توقف مزایده به دلیل این مغایرتها نیز وجود نداشت؛ بنابراین تمامی خودروها در مزایده قرار داده شدند و این احتمال وجود داشت که ممکن است پس از برنده شدن اشخاص بین اسناد و خودرو مغایرت به وجود بیاید. در مورد خودروهای پورشه نیز اختلافی بین سال ساخت 2017 و 2018 وجود داشت که دو حالت ایجاد میشود؛ یا فردی که خودرو را برنده شده راضی است که مابهالتفاوت قیمت کارشناسی 500 تا 600 میلیون تومانی که بین این دو مدل وجود دارد را بپردازد و یا اینکه ودیعه فرد به او بازگردانده میشود و خودرو در مزایده بعدی به فروش میرسد.
آقای غلامی افزود برندگانی که مبلغ خودروها را پرداخت کردند، بیش از یک ماه فرصت دارند تا برای پلاکگذاری اقدام کنند. در این مدت تعدادی از دریافت خودرو انصراف داده و گفتهاند که مابهالتفاوت قیمت را پرداخت نخواهند کرد و خودرو را بازگرداندهاند. برخی نیز اصلا خودرو را از گمرکات خارج نکردهاند. عدهای نیز حاضر به پرداخت مابهالتفاوت شدهاند. بنابراین تا زمان پایان مهلت پلاکگذاری نمیتوان به طور دقیق اعلام کرد که چه تعداد خودرو در حوزه تعیین مدل دچار اختلاف شدهاند.
درآمد 3500 میلیاردی دولت با فروش خودروهای خارجی
آبان 1401: قائممقام سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، اعلام کرد که ۹۷۳ دستگاه خودرو در این مزایده فروش رفت. میانگین رشد قیمت نسبت به قیمت پایه کارشناسی ۵۸درصد بوده و رقم ریالی مالیات بر ارزشافزوده نیز از خریداران دریافت و به حساب خزانه کشور واریز میشود. با احتساب این عدد، رقم واریزی به خزانه بیش از سههزار میلیارد تومان شده است.
وی افزود مزایده دوم با ۷۶ دستگاه خودرو برگزار شد که ارزش پایه کارشناسی آن ۳۰۱ میلیارد تومان بود. در این مزایده، ۷۴ دستگاه به ارزش نهایی با احتساب مالیات برارزش افزوده حدود ۵۰۰ میلیارد تومان به فروش رفت که میانگین رشد قیمت نسبت به قیمت پایه کارشناسی، با ۳۱ درصد افزایش داشته است.
فروش خودروهای دور دوم مزایده به قیمت 428 میلیارد تومان
آبان 1401: سازمان اموال تملیکی اعلام کرد که مجموع 76 دستگاه خودرو خارجی که در مزایده دوم این سازمان قرار گرفته بودند و ارزش کارشناسی آنها 301 میلیارد تومان تعیین شده بود، با احتساب مالیات ارزش افزوده، ۴۲۸ میلیارد تومان به فروش رسیدند.
در مزایده دوم فوقالعاده شماره 566 اموال تملیکی، تعداد ۷۶ دستگاه خودرو عرضه شدند و به مبلغ 393 میلیارد تومان به فروش رسیدند. با وجود 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده(حدود 35 میلیارد تومان) که خریداران باید بپردازند، مجموع مبلغ پرداختی به 428 میلیارد تومان خواهد رسید. با توجه به ارزش کارشناسی ۳۰۱ میلیارد تومانی، ارزش فروش حدود 42 درصد، نسبت به قیمت پایه، رشد داشته است.
قیمت فروش هر خودرو نیز 5 میلیارد و 800 میلیون تومان بوده است. بالاترین قیمت پیشنهادی در این مزایده، به پورشه ماکان به ارزش بیش از 10 میلیارد تومان مربوط میشود. کمترین قیمت برنده نیز مربوط به خودرو سراتو با قیمت یک میلیارد و 370 میلیون بوده است. در این مزایده دو خودرو قیمت نامتعارف داشتند که براساس قانون ودیعه آنها ضبط خواهد شد و این دو خودرو به همراه سایر خودروهایی که برندگان مبلغ مربوط به آنها را تکمیل نکنند، در مزایده بعدی قرار خواهند گرفت.
مرحله دوم مزایده اموال تملیکی در آبان 1401
مهر 1401: عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، ضمن اشاره به فروخته نشدن حدود 75 دستگاه در مزایده شماره 565، میگوید تکلیف خودروهای باقیمانده، حداکثر تا قبل از 15 آبانماه 1401 مشخص گردد. گفتنی است 22 دستگاه پورشه واقع در مازندران، از جمله خودروهایی هستند که در مرحله دوم مزایده اموال تملیکی، به فروش گذاشته میشوند. جزییات مرحله دوم مزایده خودروهای اموال تملیکی (مزایده شماره 566) بصورت زیر اعلام شده است:
- شروع مزایده: ساعت 8 صبح سهشنبه 26 مهرماه 1401
- پایان مزایده: ساعت 24 روز یکشنبه 1 آبانماه 1401
- بازدید حضوری: از ساعت 8 صبح لغایت 19
- اعلام برندگان مزایده: سهشنبه 3 آبانماه 1401
متقاضیان مزایده 566 اموال تملیکی، همانند مرحله قبل، باید به سامانه اینترنتی ستادیران به نشانی eauc.setadiran.ir مراجعه کرده تا علاوه بر مشاهده مشخصات فنی خودروها و محل نگهداری آنها، قیمت پیشنهادی خود را در آنجا ثبت کنند.
مرحله اول مزایده اموال تملیکی در مهر 1401
مهر 1401: روز سهشنبه، 19 مهرماه 1401، لیست برندگان نهایی مزایده شماره 565 خودروهای اموال تملیکی اعلام گردید:
»» لیست برندگان مزایده اموال تملیکی ««
عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، میگوید از میان حدود 1062 دستگاه، حدود 75 دستگاه در این مزایده به فروش نرفت.
آمار خودروهای فروخته شده در مزایده مهر
آمار موجود از دور نخست مزایده نشان میدهد که بیش از 13 هزار نفر در مزایده شرکت کردند. 965 خودرو به ارزش 2813 میلیارد تومان به فروش رفت که متوسط رشد قیمتهای پیشنهادی 85 درصد بوده است. 1260 ضمانتنامه برابر ضوابط قانونی به دلیل نرسیدن اصل ضمانتنامه و یا مغایرتهای اسنادی و اطلاعاتی ابطال شدند.
بر اساس گفتههای آقای اجتهادی، شش هزار از پیشنهادات از سوی 20 هزار ثبتنامی جدید بوده است. یک نفر شخص حقیقی برای 281 خودرو درخواست ارائه کرده و یک شخص حقوقی نیز برای 258 خودرو درخواست ارسال کرده است. 10 متقاضی که بیشترین پیشنهاد را ارائه کردند، همگی از مزایدهگران حرفهای و قدیمی هستند که از قبل در سامانه حضور داشتند.
دلیل حذف برخی از خودروها از مزایده مهر
مهر 1401: رئیس سازمان اموال تملیکی، اعلام کرد که حدود 58 دستگاه خودرو به دلیل مغایرتی در اطلاعات خودروها، از لیست مزایده خارج شدند. در ادامه 982 خودرو به ارزش هزار و 809 میلیارد تومان در مزایده قرار گرفت.
بر اساس گفتههای وی، در این مزایده تعداد بازدیدکنندگان از سایت ستاد دولت بیش از دو میلیون و 178 هزار نفر بوده است. تعداد ثبتنام ها به عدد 23 هزار و 180 رسید. افرادی که پیشنهاد قیمت دادند حدود 13 هزار نفر بودند. از جمله شرایط لازم بحث ضمانتنامه 15 درصدی است که باید سپرده میشد. بخشی از ضمانت نامهها (حدود هزار مورد) مشکل دارد که براساس قانون این افراد حذف خواهند شد. ودیعهای که سپرده شده، حدود سه هزار میلیارد تومان بوده که نیمی از آن به صورت نقدی بوده است. براساس مقررات بازگشایی آغاز خواهد شد.
شرایط ثبت نام و شرکت در مزایده مهرماه
مهر 1401: اولین مرحله مزایده خودروهای وارداتی که در اختیار اموال تملیکی قرار گرفته، از هفتم مهرماه 1401 آغاز میشود. جزییات مزایده این خودروها به شرح زیر اعلام شده است:
1- زمان مزایده خودروهای اموال تملیکی، از ساعت 8 صبح پنجشنبه 7 مهرماه شروع شده و در ساعت 24 ساعت روز پنجشنبه 14 مهرماه 1401 نیز به پایان میرسد.
2- متقاضیان جهت ثبت نام در مزایده اموال تملیکی، باید به سامانه اینترنتی ستادیران به نشانی eauc.setadiran.ir مراجعه نمایند. مشخصات فنی خودروها و اینکه در کدام شهر و در کدام بندر قرار دارند، روی سایت اموال تملیکی بارگذاری میشود.
3- ثبت نام در مزایده خودروهای اموال تملیکی، ملزم به داشتن گواهی امضا الکترونیک (توکن) است. این گواهی فقط از طریق مراجعه حضوری به دفاتر ثبت اسناد رسمی، قابل دریافت است.
4- داشتن کد ملی (برای افراد حقیقی) یا کد اقتصادی (برای افراد حقوقی) الزامی است. همچنین متقاضیان جهت شرکت در مزایده، حداقل باید 15 درصد قیمت پایه خودرو را واریز کنند.
5- بازدید حضوری از خودروها، در تمامی روزهای هفته، از تاریخ هفتم لغایت 12 مهرماه و از ساعت 8 صبح تا 14 امکانپذیر است. بیش از 90 درصد خودروهای به حراج گذاشته شده در استان بوشهر قرار دارند و مابقی خودروها نیز در استانهای خوزستان، هرمزگان، قم، آذربایجان شرقی، مازندران، گیلان، تهران و فارس هستند.
»» فهرست خودروهای انبار شده در هر استان ««
6- متقاضیان در صورت ثبت پیشنهاد قیمت، فقط تا ساعت 14 روز چهارشنبه 13 مهرماه 1401، امکان انصراف از شرکت در مزایده را دارند.
7- بررسی پیشنهادات قیمتی ثبت شده برای حراج خودروهای اموال تملیکی، از ساعت 12 روز شنبه 16 مهرماه 1401 آغاز میشود.
8- خودروهایی که در این مزایده، به حراج گذاشته میشوند، پروندههای قضایی آنها تا به این لحظه، اعلام برائت نشده است. بنابراین اگر اعلام برائت برای آنها صورت گرفت، خودروها مجددا به مالکان آنها برگردانده میشوند. همچنین برخی از این خودروها، متعلق به چند فرد و چند شرکت است و توقیف آنها به دلیل اتهام جعل ثبت سفارش بوده که قاچاق تلقی میشود.
9- خودروهایی که در مزایده مهرماه 1401 اموال تملیکی، به حراج گذاشته میشوند، عبارتند از:
- 459 دستگاه هیوندای
- 182 دستگاه کیا
- 154 دستگاه تویوتا
- 152 دستگاه بامو
- 62 دستگاه لکسوس
- 43 دستگاه پورشه
- 8 دستگاه بنز
- 1 دستگاه ولوو
10- تمامی خودروهایی که در این مزایده، فروخته میشوند، امکان شمارهگذاری دارند و میتوانند پلاک ملی دریافت کنند.
11- منابع حاصل از فروش این خودروها به خزانه دولت واریز میشود. البته اگر برای این خودروها رای برائت صادر شود، منابع از خزانه، به حسابهایی که قوه قضاییه تعیین میکند، واریز خواهد شد.
12- برندگان مزایده اموال تملیکی، حداکثر تا سه روز بعد از مزایده، فرصت دارند برای تسویه مراجعه کرده و خودرو را تحویل بگیرند.
13- برای ثبت نام کنندگان در مزایده اموال تملیکی، محدودیتی وجود ندارد. بنابراین یک فرد میتواند در مزایده چندین خودرو شرکت کند.
14- قیمتگذاری خودروهای اموال تملیکی، توسط هیئت سه نفره از کارشناسان رسمی دادگستری انجام گرفته و قیمت پایه در سایت ستادیران نیز ذکر میشود. کمترین قیمت پایه، برای یک دستگاه سراتو به ارزش 670 میلیون تومان بوده. بیشترین قیمت پایه را هم یک دستگاه پورشه ماکان با ارزش 7 میلیاردو 200 میلیون تومان به خود اختصاص داده است.
15- اگر خودرویی در مزایده مهرماه 1401 به فروش نرفت، دوباره به مزایده گذاشته خواهد شد.
16- مالکان خودروهای توقیف شده نیز میتوانند در مزایده اموال تملیکی، شرکت کنند.
17- در این مرحله از مزایده خودروهای اموال تملیکی، حدود 1000 دستگاه خودرو وارداتی، با مجموع ارزش قیمت پایه 2 هزار و 37 میلیارد تومان برای فروش گذاشته شده است.
18- خودروهایی که در این مزایده، به حراج گذاشته میشوند، غالیا از سالهای 1396 و 1397 تاکنون در انبارهای مختلف نگهداری شدهاند. بنابراین ممکن است نیاز به تعمیرات بدنه یا حتی تعمیرات فنی داشته باشند. اما به هرحال، پس از فروش این خودروها به برندگان مزایده، امکان مرجوعی آنها وجود ندارد.
بیش از هزار خودرو توقیفی به اموال تملیکی میروند
شهریور 1401: سید روحالله لطیفی، سخنگوی گمرک، اعلام کرد که گمرک ایران با ابلاغ تصمیم دادستانی برای 1062 دستگاه خودرو موسوم به پرونده ثبت سفارش، از گمرکات اجرایی خواست تا فرایند تحویل خودروهای مذکور را به نماینده سازمان اموال تملیکی، برای انجام مزایده، انجام دهند. این خودروها فاقد ثبت سفارش بودند که باید بهزودی تعیین تکلیف میشدند.
وی افزود این خودروها در گمرکات انزلی، قم، بندر لنگه، گمرک غرب تهران، گمرک تهران (شهریار)، استان فارس، بوشهر، گناوه، شهید باهنر هرمزگان، مازندران و خرمشهر وجود دارند و باید فرایند تحویل خودروها از این اماکن به نمایندگان سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، تا تاریخ 27 شهریورماه، تکمیل شود.
آقای لطیفی گفت بر اساس مکاتبه مرکز مبارزه با جرایم سازمان یافته گمرک ایران به گمرکات اجرایی، از روز دوشنبه 22 شهریورماه، به مدت 10 روز ادارات استاندارد و محیط زیست میبایست نماینده خود را به محل نگهداری خودروهای فوق اعزام کنند تا گواهی تائید را برای راهور صادر کنند. طبق مصوبات دولت، ترخیص خودروهایی که حجم موتور آنها بالای 2500 سیسی بوده، خودروهای آمریکایی و یا خودروهایی که به سفارش آمریکا ساخته شدهاند، ممنوع است و ظاهراً سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی نیز برای خودروهای قاچاق یا فاقد مدارک مثبته ورود برای این نوع خودروها، انهدام فنی را دنبال میکند و موتورهای این خودروها نیز جهت استفاده از فناوریهای موجود، در اختیار دانشکدههای مهندسی و فنی کشور قرار خواهد گرفت تا دانشجویان در حوزههایی همچون مهندسی معکوس از آنها استفاده کنند.
سرقت قطعات خودروهای موجود در پارکینگها
شهریور 1401: عبدالمجید اجتهادی، مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، به سرقت قطعات خودروهای وارداتی که در گمرک و بنادر قرار دارند، اشاره کرد و گفت که این خودروها در انبارهایی حضور دارند که زیرمجموعه سازمان اموال تملیکی محسوب نمیشوند. این خودروها در منطقه آزاد انزلی هستند و وضعیت آنها قابل رویت است.
بر اساس گفتههای وی، سارقان هنگامی که خودرو در محوطه پارکینگ منطقه بوده، برخی قطعات را خارج کردهاند. این قطعات شامل زاپاس، ضبط صوت و کامپوتر خودرو میشود و خودروها با این وضع تحویل داده شدند.
وی تاکید کرد که اگر خودروها زودتر تعیین تکلیف میشدند و شرایط عرضه یا استرداد فراهم میشد، این زیانها پیش نمیآمد. برخی واردکنندگان چندی پیش از این موضوع خبر دادند که قطعات خودروهای وارداتی که در گمرک و بنادر قرار دارند، به سرقت رفته است و این موضوع توسط مسئولان نیز تایید شد.
اعلام سایت مزایده اموال تملیکی
احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، اخیرا از اداره کل اموال تملیکی استان خوزستان بازدید کرده است. وی درباره خودروهای موجود در گمرک گفت که احکام پرونده یک هزار و 62 دستگاه خودرو با همکاری قوه قضاییه صادر و در مزایده رسمی در قالب یک هزار و 62 پارت برای عموم مردم باز میشود. این خودروها از سال 1397 تاکنون و به دلیل مشکلات قضایی در گمرک ماندهاند. وی امیدوار است که تا اواخر مهرماه 1401، این کار نهایی شده و اقدامات تحولی بیشتری در حوزه اموال تملیکی کشور انجام شود.
لازم به ذکر است که پس از فراهم شدن مقدمات این مزایده، درآمدهای جدیدی در انتظار سازمان اموال تملیکی خواهد بود. متقاضیان میتوانند جهت دریافت اطلاعات فهرست کالاها، شرایط، مشاهده کالاهای مطرح در مزایده و ارائه پیشنهاد، به وبگاه مزایده الکترونیک، به نشانی eauc.setadiran.ir، مراجعه کنند. بسته پیشنهادات مربوط به این مزایده بازگشایی و در همان روز نیز برندگان مزایده اموال تملیکی خودرو اعلام میشوند.
فروش خودروهای اموال تملیکی باید از طریق سازوکار مزایده الکترونیکی اموال منقول انجام شود. سازمان اموال تملیکی عمدتا از سه روش مختلف برای فروش اموال منقول و غیرمنقول تملکشده، اقدام مینماید؛ حراج حضوری، حراج الکترونیکی و مزایده الکترونیکی. مزایده الکترونیکی اموال منقول و غیرمنقول هر ماه برگزار میشود؛ این درحالی است که آمار تفکیکی ارقام فروش از این طریق در سایت سازمان امول تملیکی وجود ندارد. در دوران ویروس کرونا، حراج حضوری عملاً متوقف شد و فروش سازمان نیز در آن زمان افت چشمگیری کرد. از سال 1400، مجدداً فروش از این طریق در دستور کار قرار گرفته است و حتی آمارهای مربوط بهتفکیک ماه در سایت سازمان قابل مشاهده است.
بررسی جزئیات فروش از طریق حراج حضوری نشان میدهد که میزان فروش نقطه به نقطه از این روش نسبت به سال قبل، حدود 40 درصد افت پیدا کرده است. در ضمن، سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، در سال 1400 اعلام کرده بود که در پی رونمایی وزیر امور اقتصادی و دارایی از سامانه حراج سازمان اموال تملیکی، برگزاری اولین حراج الکترونیکی این سازمان در دیماه 1400 انجام میشود؛ اما تنها دوره برگزارشده از حراج الکترونیکی همان مرحلهای بود که در سال قبل برگزار شد؛ این بدان معناست که در 9 ماه اخیر، هیچگونه حراجی بهصورت الکترونیکی برگزار نشده است.
اخبار مزایده خودرو در ایران
جدیدترین اطلاعات از مزایده خودرو در ایران شامل مزایده محصولات ایران خودرو، مزایده خودروهای سایپا، مزایده خودروهای وارداتی، مزایده خودروهای قاچاق، مزایده خودروهای اموال تملیکی و مزایده خودروهای ستاد اجرایی را در مقالات منتخب زیر مطالعه کنید:
نویسنده : مرتضی برجسته