شارژ سهمیه سوخت فقط از طریق سامانه هوشمند
آبان 1403: کرامت ویسکرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، اعلام کرد شارژ سهمیه بنزین و گازوئیل فقط از طریق سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در ستاد امکانپذیر است و بر مبنای ضوابط و قوانین بالادستی انجام میشود. بنابراین مردم به شایعات درباره سایر راههای شارژ کارت سوخت توجه نکنند چون تنها فریبکاری و کلاهبرداری است.
وی از هموطنان خواست تا هنگام سوختگیری در جایگاهها از کارت هوشمند سوخت شخصی استفاده کنند. دو سهمیه روی کارت سوخت خودروها وجود دارد؛ چنانچه سهمیه اول با نرخ اول به پایان رسید هموطنان میتوانند با نرخ دوم سوختگیری انجام دهند و به جز در موارد اضطراری از کارت سوخت جایگاه استفاده نکنند.
آغاز ثبتنام آنلاین کارت سوخت برای خودروهای نوشماره
خرداد 1403: سرانجام امکان ثبت درخواست آنلاین برای خودروهای نوشماره فراهم شده است. مالکان خودروهای نوشماره میتوانند با مراجعه به سایت https://fcs.niopdc.ir درخواست کارت سوخت خود را ثبت کنند و از طریق همین سایت، روند صدور آنرا پیگیری کنند.
جعفر سالارینسب، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، ضمن تأیید امکان ثبت درخواست آنلاین فقط برای خودروهای نوشماره، توضیح داد بر اساس اطلاعاتی که ناجا در اختیار ما گذاشته، درحال حاضر فقط امکان ثبت آنلاین درخواست کارت سوخت برای خودروهای نوشماره وجود دارد و برای فراهمسازی امکان ثبت درخواست آنلاین کارت سوخت برای متقاضیان دریافت کارت سوخت المثنی، نیاز است اطلاعات تکمیلی توسط ناجا در اختیار ما قرار گیرد.
جلیل سالاری، معاون وزیر نفت، نیز قبلا در این خصوص گفته بود امکان ثبت آنلاین درخواست کارت المثنی سوخت، نیازمند اطلاعاتی از جمله پلاک، VIN و حتی معاینه فنی خودروها هست که این اطلاعات هنوز از سوی فراجا در اختیار ما قرار نگرفته و با وجود آماده بودن زیرساخت لازم، این زیرساخت اطلاعاتی نیز باید تکمیل شود که جلسهای در این خصوص با شرکت پژوهش و توسعه ناجی داشتیم و قرار شد این اطلاعات نیز ارائه شود.
امکان درخواست آنلاین کارت سوخت از خردادماه
اردیبهشت 1403: مهدی سیدهاشمی، مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا، در خصوص ثبت اینترنتی درخواست کارت هوشمند سوخت خودروها توضیح داد ارائه خدمات به مردم باید از درگاههای مختلف انجام شود؛ یعنی خدمات به مردم هم باید از طریق اینترنت باشد و هم مراجعه حضوری تا مخاطب برای انجام شدن کارش قدرت انتخاب داشته باشد.
وی افزود مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+10 به نوعی پشتیبان برای خدمات اینترنتی است. در سراسر کشور، یک هزار و 100 دفتر پلیس +10 وجود دارد که تمامی خدمات انتظامی را به مردم ارائه میدهند. شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند؛ یعنی چه خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگر (المثنی) برای درخواست کارت سوخت به صورت اینترنتی درخواستهای مردم را ثبت کنند. با توجه به نیاز ارائه خدمت به مردم عزیز کشورمان در درگاه های مختلف راهاندازی خدمت ثبت کارت هوشمند سوخت از طریق اینترنت عملیاتی گردید.
آقای سیدهاشمی گفت این خدمت در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +10) در حال ارائه است و از دفتر حذف نخواهد شد؛ بلکه به عنوان یک درگاه موازی درگاه ثبت درخواست اینترنتی راه اندازی شده و در فاز اول با درخواست کارت هوشمند سوخت خودروهای نوشماره از اوایل خردادماه عملیاتی شده و به مرور به درخواست های دیگر رسیدگی می شود و مردم عزیز می توانند در زمان گفته شده با مراجعه به درگاه اینترنتی fcs.niopdc.ir در این خصوص اقدام کنند.
رونمایی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت
اردیبهشت 1403: سامانه ثبت درخواست آنلاین کارت هوشمند سوخت اخیرا در بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی نفت ایران رونمایی شده است. با توجه به این که استفاده از کارت سوخت شخصی به یک الزام تبدیل شده، شهروندان باید در سریعترین و راحتترین روش ممکن کارت سوخت خود را دریافت کنند. بنابراین این سامانه باهدف توسعه دولت الکترونیک و تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان و همچنین کاهش زمان تحویل کارت هوشمند سوخت رونمایی شد.
متقاضیان دریافت کارت سوخت هوشمند می توانند با ورود به سایت بر خط ثبت درخواست کارت سوخت، اطلاعات مورد نیاز را وارد کرده تا بتوانند بعد از احراز هویت و تایید نهایی درخواست خود را مبنی بر دریافت آنلاین کارت سوخت هوشمند در سامانه مزبور ثبت کنند. با راه اندازی سامانه برخط ثبت درخواست کارت هوشمند سوخت، رفت و آمد مکرر به مراکز خدمات الکترونیکی قضایی کاهش می یابد.
سامانه ثبت درخواست آنلاین کارت هوشمند سوخت، با حضور نماینده ویژه رئیسجمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، رئیس پلیس امنیت اقتصادی، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی و مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی رونمایی شد.
نویسنده : مریم سادات نوری