شرکت آئودی در ادامه عرضه چند کانسپت برای نمایش ایدههای خود برای سالهای آینده، یک کراساور کوپه به نام اکتیوسفر - Activesphere - را هم معرفی کرده است.
طراحی آئودی اکتیوسفر
خودروساز آلمانی از اکتیوسفر به عنوان یک کوپه لوکس با قابلیت تبدیل به پیکاپ یاد کرده است، ادعایی که با مشاهده فرم زیبای بدنه این خودروی قدبلند، چندان دور از واقعیت به نظر نمیرسد. درواقع طراحی آئودی اکتیوسفر را میتوان ترکیبی از مدلهای اسپرتبک، آلرود و البته شاسیبلند دانست.
به لطف سیستم تعلیق بادی با کمکفنرهای تطبیقپذیر، ارتفاع 208 میلیمتری کف آئودی اکتیوسفر نسبت به سطح زمین را میتوان 40 میلیمتر افزایش داد. خطوط عمودی و اجزای فلزی روی بدنه به همراه رینگهای 22 اینچی هم در افزایش خشونت ظاهری این خودرو موثر هستند. منافذ رینگهای آئودی اکتیوسفر در حالت رانندگی جادهای بسته میشود، تا ضریب آیرودینامیک کاهش یابد.
شیشه هم نقش مهمی در طراحی بدنه آئودی اکتیوسفر ایفا کرده، چراکه علاوه بر سقف، بخش پایینی درها و حتی جلوپنجره این خودرو نیز از شیشه ساخته شده است. شیشه عقب نیز به نحوی ساخته شده است، که با حذف آن بتوان فضای لازم برای حمل یک دوچرخه را فراهم کرد.
کابین و امکانات آئودی اکتیوسفر
فضای کابین آئودی اکتیوسفر برای حمل چهار سرنشین طراحی شده است. با فعال شدن حالت خودران، داشبورد، فرمان و پدالها ناپدید میشوند، اما سیستم صوتی و دریچههای تهویه در جای خود باقی میمانند.
صندلیهای آئودی اکتیوسفر با قابلیت گرمکن و تهویه، به نحوی طراحی شده است، که حس تعلیق در فضا را القا میکند.
هدستهای واقعیت افزوده برای راننده و سرنشینان پیشبینی شده است، که بدون نیاز به هرگونه نمایشگر، امکان تنظیم عملکردهای مختلف خودرو و یا استفاده از سیستم اطلاعات سرگرمی را فراهم خواهد کرد. این سامانه از کنترل حرکتی پشتیبانی میکند و میتواند محتوای مورد علاقه هریک از سرنشینان را به صورت مجزا نمایش دهد.
مشخصات فنی آئودی اکتیوسفر
آئودی اکتیوسفر براساس پلتفرم PPE شکل گرفته است، که در همکاری مشترک میان پورشه و آئودی طراحی شده و امکان نصب مجموعه باتری تا ظرفیت 100 کیلووات را فراهم خواهد کرد.
دو پیشرانه برقی با خروجی 242 اسببخار قدرت و 720 نیوتنمتر گشتاور برای این خودرو نصب شده است، که نیروی خود را به تمام چرخها انتقال میدهد.
جدیدترین اخبار خودرو را در باما بخوانید.
مترجم : عماد رحمتیراد
منبع : motor1.com