ترخیص خودرو از پارکینگ پلیس

ترخیص خودرو و موتورسیکلت از پارکینگ

تمدید طرح تقسیط جرایم رانندگی خودروهای توقیفی

آبان 1401: سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور، رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا، اعلام کرد که به منظور صیانت از اموال مردم، جلوگیری از ضرر و زیان، امید آفرینی و ارتقا سرمایه ملی اجتماعی، طرح تقسیط تخلفات رانندگی خودروهای توقیفی تمدید شده و اجرای آن تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت. 

وی همچنین افزود با رایزنی‌ها و پیگیری‌های پلیس راهنمایی و رانندگی، مقرر شده تا نرخ ترخیص وسایل نقلیه با نرخ سال 1394، که مصوب هئیت وزیران بود، انجام شود. بنابراین، مالکان خودروهای توقیفی در پارکینگ‌ها می‌توانند با کم‌ترین زحمت و با بالاترین سرعت نسبت به ترخیص خودروهای خود اقدام کنند. 

امکان تقسیط جرایم خودروهای رسوبی

آبان 1401: سردار هادیانفر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور، اعلام کرد طرح ترخیص خودرو‌های رسوبی همچنان ادامه دارد و شرایط و تسهیلات لازم برای ترخیص این خودرو‌ها، فراهم است. پلیس نیز سعی می‌کند در سریع‌ترین زمان ممکن این خودرو‌ها را ترخیص کند. 

طبق گفته‌های وی و آمارهای موجود، حدود 18 هزار خودرو در پارکینگ‌ها قرار دارد. تمام کسانی که وسایل نقلیه آن‌ها در پارکینگ‌ها توقیف است و شرایط ترخیص را دارند، می‌توانند از امکان قسط‌بندی و تقسیط جرایم استفاده کنند. نرخ ترخیص وسایل نقلیه با نرخ سال 1394 که مصوب هیئت وزیران بود انجام خواهد شد. 

ترخیص خودرو با پرداخت اقساطی جرایم

مهر 1401: سرهنگ ابراهیم‌پور، رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور، خبر داده که فرصت ویژه‌ای برای مالکان خودروهای توقیفی جهت ترخیص خودرو از پارکینگ، فراهم شده است. بر همین اساس، مالکان خودروهایی که فاقد پرونده شکایت یا فاقد پرونده قضایی باشند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر پلیس+10 یا مراجعه به مراکز اجراییات پلیس راهور در سراسر کشور، جهت پرداخت اقساطی جرایم و ترخیص موقت خودروی‌شان اقدام کنند. 

آنطور که سرهنگ ابراهمی‌پور خبر داده، تقسیط جرایم تا سقف یکسال و حداکثر تا 10 میلیون تومان امکان‌پذیر خواهد بود. مالکان خودروهای رسوبی در پارکینگ، تا روز چهارشنبه 20 مهرماه 1401 جهت استفاده از این تسهیلات ویژه فرصت دارند.

اغلب خودروهای باقی‌مانده، پرونده کیفری دارند

تیر 1401: سردار سید کمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور، در نشست خبری روز 21 تیرماه اعلام کرد که تعداد 270 هزار خودرو رسوبی موجود بوده که تنها 107 هزار خودرو بعد از طرح‌هایی که برگزار شد در پارکینگ‌ها  باقی مانده‌اند. پلیس از بابت اینکه برخی خودروها زیر آفتاب مانده‌اند ناراحت است و به دنبال شرایطی بوده تا این وسایل نقلیه ترخیص شوند. البته اغلب خودروهایی که باقی مانده‌اند، مربوط به پرونده‌های کیفری هستند.

بر اساس گفته‌های وی، 36 درصد از خودروهای باقی مانده، مربوط به موارد کیفری و مهریه است؛ 11 درصد آن‌ها خسارت بالای 60 درصد خودرو است. همچنین 8 درصد نقص اسناد و مدارک هویتی داشته و 5 درصد نیز عدم تمکن مالی دارند. 502 هزار موتورسیکلت رسوبی موجود بوده که 210 هزار عدد ترخیص و 292 هزار و 867 موتورسیکلت باقی مانده است. البته 67 درصد این موتورسیکلت‌ها اسقاطی هستند و 17 درصد آن‌ها پرونده کیفری دارند.

ترخیص اینترنتی خودرو با اپلیکیشن پلیس

خرداد 1401: سرهنگ حسین رمضانی، معاون اجرایی پلیس راهور، اعلام کرد که سامانه‌ هوشمند ترخیص اینترنتی وسایل نقلیه طراحی شده است. اکنون مالکان وسایل نقلیه‌ای که وسیله آنها به علت تخلفات رانندگی توقیف شده است و دستور قضایی ندارند، می‌توانند با مراجعه به اپلیکیشن پلیس من و یا وبسایت «راهور 120» درخواست ترخیص را ثبت کنند. این سامانه در تمام ساعات شبانه روز فعال است.

وی افزود این طرح با هدف تسریع در ارائه خدمات، ارتقا رضایتمندی مردم، توسعه سرمایه‌های اجتماعی و ... اجرا می‌شود.

تقسیط جرایم بدون پیش‌پرداخت

خرداد 1401: سردار هادیانفر، رئیس پلیس راهور ناجا، اعلام کرد که حدود 293 هزار دستگاه موتورسیکلت و 109 هزار خودرو در پارکینگ‌ها توقیف شده‌اند. مالکان این موتورسیکلت‌ها و خودروها و افرادی که مشمول توقیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی نیستند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر پلیس +10 و یا اپلیکیشن پلیس من، جرایم خود را بدون پیش‌پرداخت و با اخذ تعهد به صورت قسطی در صورت یک سال پرداخت کنند. البته این موضوع در سند آن‌ها لحاظ می‌شود که حتماً ملزم به پرداخت باشند و با میزان توان خود، جرایم را پرداخت کنند. این امتیاز تنها برای افرادی در نظر گرفته شده که وسایل‌نقلیه آن‌ها در توقیف باشد. وی از رانندگانی که بیش از سه میلیون تومان خلافی دارند درخواست کرد تا پیش از مشمول شدن بر توقیف خودرو، صورت حساب خود را پرداخت کنند.

تمدید مدت زمان استفاده از تسهیلات برای ترخیص

اردیبهشت 1401: سردار سید کمال هادیان‌فر، رئیس پلیس راهور، درباره تسهیلات برای ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی که از عید نوروز تا عید سعید فطر اجرا می‌شود، توضیحاتی را ارائه کرد.

طبق گفته‌های وی، این تسهیلات شامل خودروها و موتورسیکلت‌هایی است که فاقد دستور قضایی هستند. تسهیلات عبارتند از تقسیط جرایم، حذف دیون دولتی و... پیش‌بینی شده تا خودروها و موتورسیکلت‌هایی که مدت‌هاست در پارکینگ‌ها مانده‌اند ترخیص شوند. همچنین نرخ پارکینگ‌ها نیز با توجه به اینکه مربوط به بخش خصوصی است، حذف نشده اما شامل تخفیف بوده و با قیمت سال‌ 94 محاسبه می‌شود.

وی افزود که شروطی مانند عوارض شهرداری، بیمه نامه، گواهی نامه و ...  هنگام ترخیص موتورسیکلت حذف می‌شود. اگر فردی گواهینامه نداشت، موتورسیکلت را به او برمی‌گردانند، اما اجازه سوار شدن بر آن را ندارد و باید با وانت آن را حمل کند.

سردار هادیان‌فر بیان کرد که شهروندان می‌توانند تا عید سعید فطر با در دست داشتن مدارک وسیله نقلیه خود در دفاتر پلیس +10 حضور یابند و یا به نرم‌افزار «پلیس من» مراجعه کنند.

ترخیص خودروهای توقیفی با تسهیلات ویژه

اسفند 1400: سردار محمدحسین حمیدی، رئیس پلیس راهور تهران، خبر داد که تسهیلات ویژه‌ای برای ترخیص خودروهای توقیفی، به مناسبت عید مبعث، اعیاد شعبانیه و عید نوروز، در نظر گرفته شده است. این اقدام به منظور صیانت از اموال مردم، جلوگیری از ضرر و زیان، امید آفرینی و ارتقا سرمایه‌های اجتماعی، صورت می‌گیرد. در ادامه نیز، سردار حمیدی تسهیلات ویژه را نام برد:

  • شرایط تقسیط جرایم رانندگی با اعطای فرصت یک ساله
  • امکان ترخیص وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با اخذ تعهد عدم تردد در معابر عمومی
  • هماهنگی با شرکت‌های بیمه برای ایجاد امکان بخشودگی جرایم دیرکرد و تمدید و تقسیط هزینه بیمه
  • ترخیص وسایل نقلیه با ارائه مدارک مالکیت توسط مالک یا وکیل قانونی وی در صورت نداشتن قبض پارکینگ
  • ترخیص وسایل نقلیه به متصرفان قانونی با ارائه مدارک وسیله نقلیه و اصل قبض پارکینگ به نام متصرف، در صورت نداشتن سابقه ثبت شکایت از طرف مالک
  • عدم الزام به تسویه عوارض شهرداری، طرح ترافیک و عوارض آزادراهی در طول اجرای طرح

طبق گفته‌های وی، مالکین وسایل نقلیه می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن «پلیس من» به صورت غیرحضوری، نسبت به ترخیص وسیله خود اقدام کنند و یا در دفاتر پلیس +10 حضور یابند.

شرایط توقیف خودرو و انتقال به پارکینگ پلیس

دی 1400: سرهنگ قاسمیان، معاون عملیات ترافیک پلیس راهور ناجا، درباره  طرح ایمنی و سلامت پلیس راهور بیان کرد: «در صورتی که دو تخلف همزمان انجام شود و یکی از آن‌ها حادثه‌ساز باشد، راننده نمره منفی کسب‌ می‌کند و خودرو نیز توقیف شده و به پارکینگ منتقل می‌شود.»

تخلفات حادثه‌ساز شامل عدم استفاده از کمربند ایمنی، عدم توجه به جلو، سرعت و سبقت غیر مجاز و استفاده از تلفن همراه در معابر درون و برون شهری، هستند. قرار است تا تخلفات حادثه‌ساز از چهارم تا پایان دی‌ماه، توسط پلیس و سیستم هوشمند درج و ثبت شوند تا کاهش یابند.

توقیف 60 درصد خودروها بدلیل تخلفات رانندگی

تیر 1400: سردار هادیانفر (رئیس پلیس راهور) ضمن اشاره به ادامه طرح ترخیص خودروهای رسوبی، خبر داده که در حال حاضر بیش از 226 هزار خودرو توقیفی در پارکینگ‌های پلیس وجود دارند که مالکان آنها بیش از 6 ماه است که برای آزادسازی آنها اقدامی نکرده‌اند. از این تعداد خودرو، 60% بدلیل تخلفات رانندگی و مابقی خودروها نیز بدلیل دستور قضایی، توقیف شده‌اند.

تسهیلات آسان برای ترخیص خودروهای توقیفی

خرداد 1400: سرهنگ سلیمانی (رئیس پلیس راهور شرق استان تهران) ضمن اشاره به شروع طرح آزادسازی خودروهای رسوبی از پارکینگ پلیس، گفته که علاوه بر امکان قسط‌بندی جرایم خودروها، پلیس همچنین شرایط آسانی را برای مالکان این خودروها درنظر گرفته است مانند بخشودگی جرایم دوبرابری (مربوط به سال 99 و قبل‌تر) و همچنین عدم نیاز به ارائه گواهینامه و بیمه‌نامه خودرو.

ترخیص خودروهای رسوبی از پارکینگ

خرداد 1400: بعد از طرح ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی که در سال 1399 اجرا شد، حالا طرح ترخیص خودروهای رسوبی در پارکینگ‌ها، در دستور کار پلیس راهور قرار گرفته است. سردار هادیانفر (رئیس پلیس راهور) با اعلام این خبر گفته که از تاریخ 18 خردادماه، طرح ترخیص خودروهای رسوبی با شرایط زیر آغاز شده است:

1- طرح ترخیص خودروهای رسوبی تا 2 ماه آینده ادامه خواهد داشت.

2- مالکان خودروهای رسوبی برای ترخیص خودروها از پارکینگ، باید به بیش از 1200 دفتر پلیس+10 مراجعه کنند. همراه داشتن مدارک خودرو و اسناد احراز هویت، ضروری است.

3- تمامی خودروهایی که در سال 1399 یا قبل‌تر، توقیف شده‌اند، امکان ترخیص را دارند. خودروهایی که با دستور قضایی توقیف شده‌اند نیز برای ترخیص، نیازمند دستور قضایی هستند.

4- متوسط هزینه توقف خودروها در پارکینگ، براساس معیار سال 1394 بوده که تقریبا معادل روزی 2000 تومان است.

5- امکان پرداخت اقساطی مبلغ جریمه‌ها نیز (با بازپرداخت حداکثر یکساله) همچنان وجود دارد.

6- خودروهایی که سن فرسودگی آنها گذشته باشد، امکان ترخیص از پارکینگ را ندارند.

7- برای ترخیص خودروهای رسوبی، نیازی به پرداخت عوارض شهرداری یا ارائه برگه معاینه فنی نیست و این موارد را باید مالکان خودروها، بعد از ترخیص آنها را انجام دهند.

طبق آخرین اطلاعات پلیس راهور، هم‌اکنون بیش از 226 هزار خودرو توقیفی در 1213 پارکینگ سراسر کشور وجود دارد که متوسط زمان توقیف آنها، 2.5 سال است.

آخرین اخبار ترخیص موتورهای رسوبی

مهم‌ترین اخبار ترخیص موتورسیکلت و همچنین شرایط و قوانین ترخیص موتور رسوبی از پارکینگ پلیس را در ادامه این متن مطالعه کنید:

تمدید فرصت ترخیص موتورسیکلت‌ها

آذر 1400: سرهنگ همه‌خانی، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از مالکین موتورسیکلت‌هایی که هنوز برای ترخیص اقدامی نکرده‌اند خواست تا جهت ترخیص موتور سیکلت خود، در دفاتر پلیس+10 حضور یابند. طبق گفته‌های وی، مرحله اول این طرح با استقبال خوبی تا 17 بهمن سال 1399 اجرا شد و هم‌اکنون، این فرصت تمدید شده است.

وی افزود که طبق دستور فرمانده ناجا، تسهیلاتی برای ترخیص موتورسیکلت‌های منتقل شده به پارکینگ (بین سال‌های 90 تا 98) در نظر گرفته شده که شامل کاهش هزینه نگهداشت بر اساس مصوبه سال 1394 هیئت وزیران و عدم دوبرابر شدن جریمه‌های آنان در مدت توقیف است. سرهنگ همه‌خانی تاکید کرد که افراد در صورت نقص مدارک، به نشانی بلوار خلیج فارس خیابان هلال احمر مراجعه کنند.

موتورهای رسوبی در پارکینگ ها اسقاط میشوند

تیر 1400: سردار هادیانفر (رئیس پلیس راهور ناجا) ضمن اشاره به ترخیص 339 هزار موتورسیکلت که 153 هزار دستگاه آن رسوبی بوده‌اند، خبر داده که در حال حاضر 349 هزار موتورسیکلت دیگر در پارکینگ‌های پلیس وجود دارند که 85% آنها فرسوده هستند. سردار هادیانفر همچنین گفته که روزانه 5 الی 10 موتورسیکلت رسوبی از پارکینگ‌ها ترخیص می‌شوند.

رئیس پلیس راهور ناجا به نتایج طرح ترخیص خودروهای رسوبی نیز اشاره کرده و گفته 270 هزار خودرو در پارکینگ‌ها بودند که بعد از اجرایی‌شدن این طرح، 47 هزار دستگاه ترخیص شدند.

گفتنی است در این طرح ترخیص، خودروهایی که سن فرسودگی آنها گذشته، خودروهایی که مشکلات حقوقی و قضایی داشته و همچنین خودروهایی که در اثر تصادف شدید یا آتش‌سوزی از بین رفته‌اند، امکان ترخیص از پارکینگ‌های ستاد ترخیص پلیس راهور را نداشتند.

برای ترخیص موتور رسوبی کجا برویم؟

اسفند 1399: طرح ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی و توقیفی در پارکینگ‌ها همچنان ادامه دارد اما با این تفاوت که از تاریخ 20 اسفندماه، خدمات ترخیص این موتورها فقط در ستاد ترخیص خلیج فارس، انجام می‌شود و در سایر مراکزی که قبلا در سطح تهران، این خدمت را انجام می‌دادند، دیگر امکان‌پذیر نیست.

افرادی که قبلا اقدام کرده‌اند اما مدارک‌شان ناقص بوده و همچنین مالکان یا متصرفان موتورسیکلت‌های توقیفی (یا وکیل‌ آن‌ها)، کافی است با مراجعه به دفاتر پلیس+10 و با به همراه داشتن مدارک مالکیت شامل کارت ملی، سند (برگ سبز) موتورسیکلت، کارت مشخصات موتورسیکلت و ... درخواست خود را ثبت کرده و سپس به ستاد ترخیص خلیج فارس (واقع در بلوار خلیج فارس، خیابان هلال احمر) مراجعه کنند.

شرایط ترخیص موتورهای رسوبی اعلام شد

دی 1399: همانوطر که در خبرها شنیده‌اید، طرح ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی با تسهیلات ویژه پلیس، به مدت یکماه تمدید شده و تا تاریخ 18 بهمن 99 ادامه دارد. اگر شما هم موتورسیکلت توقیفی دارید، راهنمای استفاده از این طرح ویژه را در ادامه متن بخوانید:

  1. این طرح، مختص موتورسیکلت‌هایی است که تا پایان سال 98، توقیف شده باشند.
  2. موتورسیکلت‌هایی که با دستور قضایی یا شکایت، توقیف شده باشند، امکان ترخیص ندارند.
  3. هزینه ترخیص موتورسیکلت، با نرخ مصوب سال 1394 محاسبه می‌شود؛ یعنی روزانه 180 تومان (در کمترین حالت) یا شبانه روزی 720 تومان (در بیشترین حالت).
  4. پلیس در این طرح ویژه، هزینه دیرکرد پرداخت جریمه را لحاظ نکرده است و مالکان موتورسیکلت‌های توقیفی لازم نیست، جریمه دوبرابر شدن دیرکرد را بپردازند. بنابراین فقط با پرداخت اصل جریمه، امکان ترخیص موتورسیکلت رسوبی وجود دارد.
  5. مالکان موتورسیکلت‌ها برای ثبت درخواست ترخیص موتور، باید به دفاتر پلیس+10 مراجعه کنند.
  6. امکان پرداخت اقساطی مبلغ جریمه این موتورسیکلت‌ها نیز فراهم شده است؛ ولی به شرطی که تمام مبلغ جریمه، طی مدت یکسال پرداخت شود.
  7. از آنجایی که سن فرسودگی مجاز برای موتورسیکلت‌ها معادل 10 سال است، امکان ترخیص موتورهایی با عمر بیش از 10 سال، وجود ندارد.
  8. موتورسیکلت‌هایی که بیمه نامه ندارند یا پلاک ندارند نیز امکان ترخیص از پارکینگ را خواهند داشت ولی به شرطی که مالکان آنها، فرم تعهدات لازم را تکمیل و ارائه کنند، اجازه ترخیص انها را دارند. همچنین این موتورها تا زمانیکه بیمه نامه یا پلاک را نگرفته‌اند، باید با وانت‌بار جابجا شوند.

در صورتی که مالکان موتورسیکلت‌های توقیفی، از این طرح برای ترخیص موتورشان استفاده نکنند، پلیس این حق را دارد تا بعد از پایان یافتن مهلت قانونی این طرح، سایر موتورهای رسوبی باقیمانده در پارکینگ‌های پلیس را بنا بدستور قضایی،یا آنها اسقاط کند یا مصادره کند.


بیشتر بخوانید:

»» مدارک لازم برای تعویض پلاک
»» شماره گذاری اینترنتی خودرو
»» استعلام گواهینامه رانندگی
»» بعد از تصادف خودرو چه کنیم


آدرس ستاد ترخیص خودرو تهران

آخرین نشانی ستاد ترخیص خودرو از پارکینگ پلیس راهور در استان تهران، به شرح زیر است:

ستاد ترخیص مرکزی

خیابان زنجان، خیابان ستارخان، جنب کلانتری 118 ستارخان.

ستاد ترخیص خلیج فارس

کیلومتر هفت جاده قدیم کرج، خیابان خلیج فارس، خیابان راهنما.

ستاد ترخیص منطقه 3 پلیس راهور

خیابان پاسداران، خیابان گل‌نبی.

ستاد ترخیص منطقه 8 پلیس راهور

بزرگراه همت، جنت‌آباد شمالی، خیابان دانش.

ستاد ترخیص منطقه 6 پلیس راهور

میدان ولی‌عصر، ابتدای بلوار کریمخان زند.

ستاد ترخیص منطقه 8 پلیس راهور

بزرگراه شهید باقری، تقاطع خیابان رسالت.

ستاد ترخیص منطقه 11 پلیس راهور

میدان قزوین، خیابان قزوین، جنب شهرداری منطقه 11.

ستاد ترخیص منطقه 15 پلیس راهور

سه‌راه افسریه، پشت شهرداری منطقه 15، جنب ترمینال خاوران.

ستاد ترخیص منطقه 17 پلیس راهور

بزرگراه آیت‌الله سعیدی، پل ساوه، خیابان آزادی، جنب آتش‌نشانی.

ستاد ترخیص منطقه 20 پلیس راهور

شهرری، خیابان شیرازی، روبروی فروشگاه شهروند.

انتقال خودرو به پارکینگ توسط پلیس چگونه است؟

گاهی وقت‌ها ممکن است خودروی‌تان را جایی پارک کنید و بروید. اما وقتی برمی‌گردید، متوجه می‌شوید که خودروی‌تان سرجایش نیست. اولین احتمالی که به ذهن همه ما می‌رسد، دزدیده شدن خودروست. اما آیا احتمال دیگری وجود ندارد؟! در چنین شرایطی قبل از هر چیز، اول باید موبایل‌تان را چک کنید! چراکه اگر خودروی‌تان توسط پلیس راهور، به پارکینگ منتقل شده باشد، حتما پیامک «انتقال به پارکینگ» برای‌تان ارسال می‌شود. البته در دو حالت زیر، پیامکی بدست‌تان نمی رسد:

  • اگر خودروی‌تان قولنامه‌ای بوده و شماره مالک، هنوز تغییر نکرده باشد.
  • اگر اطلاعات شما در سامانه مرکزی راهور، به‌روز نباشد.

اما اگر پیامکی بدست‌تان نرسیده است، بلافاصله باید با پلیس 110 تماس بگیرید و از آنها بپرسید که آیا خودروی‌تان به پارکینگ رفته است یا خیر؟

اگر پاسخ پلیس 110 منفی بود، یعنی اگر خودروی‌تان به پارکینگ منتقل نشده بود، به 110 اطلاع دهید که خودروی‌تان دزدیده شده است. سپس منتظر بمانید تا گشت پلیس به محل شما برسد. گشت پلیس، گزارش دزدی را تهیه کرده و یک برگه آنرا به شما می‌دهد. حال باید با داشتن این برگه و همچنین در دست داشتن مدارک شناسایی و مدارک خودرو، به کلانتری محل سرقت خودرو بروید و گزارش سرقت خودرو را تنظیم کنید.


انواع استعلام جریمه رانندگی

آخرین اخبار درباره جریمه خودرو، انواع قبض جریمه و مبلغ انواع جرایم پلیس راهور را در مقاله نرخ جریمه راهنمایی و رانندگی مطالعه کنید.

راهنمای استعلام خلافی خودرو

روش‌های استعلام خلافی خودرو، استعلام اینترنتی خلافی از سایت راهور 120، روش پرداخت آنلاین خلافی در rahvar120 و نحوه اعتراض به خلافی خودرو را در مقاله استعلام خلافی خودرو مطالعه کنید.

راهنمای استعلام خلافی موتور

در مقاله استعلام خلافی موتور، می‌توانید با انواع روش‌های مشاهده خلافی موتورسیکلت (بصورت حضوری یا آنلاین) و نحوه پرداخت خلافی موتور، آشنا شوید.

راهنمای استعلام جریمه کرونایی

در مقاله ممنوعیت تردد خودرو، آخرین اخبار از جریمه تردد شبانه، جریمه کرونایی، جریمه تردد بین شهری و همچنین جدیدترین وضعیت رنگبندی کرونایی شهرهای ایران، محدودیت‌های تردد بین استانی و نحوه گرفتن مجوز تردد خودروها را مطالعه کنید.

راهنمای استعلام جریمه عوارضی

نرخ جدید عوارض آزادراهی، چگونگی پرداخت الکترونیکی عوارض آزادراه و نحوه استعلام عوارض و پرداخت اینترنتی جریمه عوارض آزادراهی خودروها را در مقاله جریمه عوارض آزادراه و اتوبان مطالعه کنید.

مراکز تعویض پلاک خودرو تهران

در مقاله مراکز شماره تعویض پلاک می‌توانید از آدرس مراکز تعویض پلاک تهران (ازجمله مرکز تعویض پلاک میثم، مرکز تعویض پلاک خاوران، مرکز تعویض پلاک چیتگر و ...) و همچنین شماره تلفن مراکز تعویض پلاک خودرو مطلع شوید. زمان بازگشایی مراکز تعویض پلاک و ساعت کاری مراکز تعویض پلاک را نیز در این مقاله توضیح داده‌ایم.

نویسنده : مریم سادات نوری

منبع : باما