• اف ام سي M4 فردا موتور
  • اف ام سي M4 فردا موتور
  • اف ام سي M4 فردا موتور
  • اف ام سي M4 فردا موتور
  • اف ام سي M4 فردا موتور
  • اف ام سي M4 فردا موتور
  • اف ام سي M4 فردا موتور
  • اف ام سي M4 فردا موتور
  • Dongfeng Forthing Yacht - دانگ‌­فنگ فورتينگ يات
  • Dongfeng Forthing Yacht - دانگ‌­فنگ فورتينگ يات
  • Dongfeng Forthing Yacht - دانگ‌­فنگ فورتينگ يات
  • Dongfeng Forthing Yacht - دانگ‌­فنگ فورتينگ يات
  • Dongfeng Forthing Yacht - دانگ‌­فنگ فورتينگ يات
  • Dongfeng Forthing Yacht - دانگ‌­فنگ فورتينگ يات
  • Dongfeng Forthing Yacht - دانگ‌­فنگ فورتينگ يات
  • Dongfeng Forthing Yacht - دانگ‌­فنگ فورتينگ يات
  • Dongfeng Forthing Yacht - دانگ‌­فنگ فورتينگ يات
  • Dongfeng Forthing Yacht - دانگ‌­فنگ فورتينگ يات
  • Dongfeng Forthing Yacht - دانگ‌­فنگ فورتينگ يات

ون گرانی که گران‌تر شد!

بررسی ون اف ام سی سوبا M4 فردا موتور (Suba M4)

27 اردیبهشت 1404 13:56

قیمت جدید سوبا M4 فردا موتور در سال 1404

اردیبهشت 1404: شرکت خودروسازی فردا موتور، قیمت جدید خودروی سوبا M4 را از تاریخ 1404/02/25 مطابق جدول زیر، افزایش داده است:

جدول تغییرات قیمت سوبا M4 فردا موتور
زمان قیمت‌گذاری نرخ مصوب
زمستان 1402 1,850,000,000
تابستان 1403 2,075,000,000
پاییز 1403 2,185,000,000
زمستان 1403 2,400,000,000
بهار 1404 3,300,000,000

*قیمت‌ها برحسب تومان است.

تولید انبوه سوبا M4 در سمنان

اسفند 1401: آقای محمدرضا آریان نژاد، معاون استراتژیک و بازاریابی شرکت فردا موتورز، ضمن اشاره به شروع تولیدانبوه سوبا M4 در کارخانه سمنان فرداموتورز، خبر داده که در حال حاضر بیش از 150 دستگاه نسخه تجاری این خودروی لوکس، به تولید رسیده است.

براساس گفته‌های آریان‌نژاد، در حال حاضر مجوز شماره گذاری سوبا M4 صادر شده است و با آغاز سال 1402 عرضه این خودرو به بازار شروع می‌شود. سوبا M4 یکی از محصولات جدید فردا موتورز است که با هدف ارائه محصولی با کیفیت و لوکس به خط تولید این شرکت آمده و قرار است با تیراژ قابل توجهی تولید شود.

تولیدانبوه سوبا ام4 در کارخانه سمنان فردا موتور

محصول جدید فرداموتورز، با شاخه سوبا به بازار ایران معرفی شده و نشان FMC را دارد. سوبا در زمان کهن پارسی، به معنی فردا بوده و شرکت سازنده نیز این واژه را به عنوان نماد لوکس فردا موتورز انتخاب کرده است. سوبا M4 قرار است تا خودرویی لوکس و متفاوت باشد و در کنار ویژگی های فنی بارز، سطح جدیدی از کیفیت را به مشتریان ارائه دهد. ارائه رنگ‌های خاص با استاندارد جدید کیفی، قابلیت انتخاب تریم داخلی، خدمات پس از فروش VIP و فناوری‌های بکار رفته در سوبا M4 می‌تواند علاقه‌مندان به خودروهای به روز، ایمن و راحت را به سمت FMC بکشاند.

آغاز فروش سوبا M4 در ایران

اسفند 1401: شرکت فرداموتورز، از تاریخ 17 اسفندماه، فروش محدود سوبا M4 را در نمایندگی‌هایش آغاز کرده است. براساس اطلاعات موجود، نخستین سری این ون لوکس، در اواخر بهار 1402 بدست مشتریان می‌رسد. قیمت قطعی فردا سوبا M4 نیز معادل 2 میلیاردو 300 میلیون تومان اعلام شده است.

رونمایی سوبا M4 در نمایشگاه اصفهان

آذر 1401: شرکت فرداموتورز نسخه نهایی فورتینگ M4 را به نمایشگاه خودرو اصفهان 1401 آورده است‌. این مینی‌ون لوکس، اولین بار در نمایشگاه خودرو تهران رونمایی شده بود و اف‌ام‌سی M4 نام داشت اما اکنون فرداموتورز نام سوبا M4 را برای نسخه نهایی و تولیدی این خودرو درنظرگرفته است. 

رونمایی اف ام سی سوبا در نمایشگاه اصفهان

سوبا M4 لوکس‌ترین و گران‌ترین محصول شرکت فرداموتورز محسوب می‌شود و به‌زودی به بازار می‌آید. در واقع این شرکت قصد دارد تا زیرمجموعه و شاخه جدیدی را با نام سوبا اضافه کند و محصولات لوکسش را با این نام به بازار بفرستد. بنابراین سوبا M4 اولین محصول این زیرمجموعه جدید است. 

احتمالا شرایط فروش سوبا M4 در هفته‌های آینده اعلام خواهد شد و قیمتی در بازه 1.5 میلیارد تومان خواهد داشت. 

ون جدید دانگ فنگ در ایران

آبان 1401: پس از آنکه چینی‌ها به انواه و اقسام پیکاپ‌های‌شان، به کشورمان آمدند و جان تازه‌ای به بازار وانت‌های ایران دادند، حالا چینی‌ها به سراغ بازار جدید دیگری رفته‌اند؛ بازار ون‌های غیرتجاری ایران، که برای سال‌ها، هیچ خبر داغی از آن نمی‌شنیدیم، هم‌اکنون مورد توجه چینی‌ها قرار گرفته و قرار است خودروهای جدیدی در این کلاس، به کشورمان بیایند. یکی از همین ون‌ها، محصول شرکت دانگ‌فنگ بوده که بزودی توسط شرکت خودروسازی فرداموتور، به بازار ایران راه پیدا می‌کند.

ون جدید شرکت فرداموتور، در بازار چین تحت برند فورتینگ (Forthing) به فروش می‌رسد و شرکت دانگ‌فنگ نیز نام آنرا فورتینگ یات گذاشته است. شرکت سازنده از یات به عنوان یک خودروی خانوادگی یاد کرده است و با انتخاب اسم عجیب یات (Yacht) به معنای قایق تفریحی، احتمالا قصد داشته به راحتی سواری با آن اشاره کند.

رونمایی ون اف ام سی در نمایشگاه تهران

اردیبهشت 1401: شرکت فردا موتورز، بعد از معرفی سه محصول نسبتا جدیدش، یعنی سدان فردا 511، کراس‌اور فردا SX5 و همچنین کراس‌اور فردا T5، در نمایشگاه خودرو تهران 1401 برای اولین‌بار از محصول دیگری رونمایی کرد؛ محصولی که طراحی عجیب و غریبی دارد و در کلاس ون‌های 7 نفره است. ضمن اینکه این ون چینی با نام ایرانیزه شده فردا M4 یا همان FMC M4 (اف ام سی M4) به بازار کشورمان خواهد آمد.

اف ام سی M4 فردا موتور

امکانات خودرو اف‌ ام سی M4

دانگ‌­فنگ فورتینگ یات فقط به صورت هفت نفره با سه ردیف صندلی عرضه می‌شود. حتی در تریم پایه نیز صندلی­‌های جداگانه در ردیف دوم و روکش چرم مصنوعی دیده می‌­شود. ردیف سوم صندلی­‌های این خودرو به صورت نیمکت طراحی شده است و تنظیم همگی به صورت دستی تغییر می­‌کند. طبق کاتالوگ‌های منتشر شده از سوی شرکت فرداموتور، خودرون M4 قرار است با تجهیزات زیر بدست خریداران ایرانی برسد:

  • ترمز ABS
  • توزیع نیروی ترمز (EBD)
  • ترمز کمکی اضطراری
  • ترمز پارک برقی
  • سیستم‌های کمکی ترمز (BA/HBD/EBA)
  • سیستم کنترل کشش و پایداری (ASR/TCS/TRC)
  • کنترل الکترونیکی پایداری
  • کنترل حرکت در سربالایی HAC
  • کنترل حرکت در سرپایینی HDC
  • 6 ایربگ در 10 نقطه (جانبی و پرده‌ای)
  • کمربند ایمنی سه نقطه پیش‌کشنده
  • باز شدن خودکار قفل‌ها پس از برخورد
  • قفل مرکزی و قفل خودکار درب‌ها هنگام حرکت
  • قفل کودک
  • سیستم الکترونیکی ضدسرقت (ایموبلایزر)
  • اتوهلد
  • نمایش فشار باد تایرها
  • ایزوفیکس صندلی
  • سیستم هشدار حرکت بین خطوط
  • سیستم هشدار برخورد از جلو
  • سنسور عقب
  • دوربین 360 درجه
  • کروز کنترل
  • کنترل هوشمند نور بالا (IHC)
  • تشخیص نقاط کور (BSD)
  • سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک
  • دریچه تهویه ردیف عقب
  • سقف پانوراما
  • سیستم تصفیه آلودگی هوا کابین (PM2.5)
  • چراغ بدرقه
  • تنظیم ارتفاع چراغ‌های جلو
  • کلید هوشمند
  • استارت دکمه‌ای
  • برف‌پاک‌کن اتوماتیک و سنسور باران
  • آینه ضد تابش نور داخل کابین
  • سیستم پاور ویندو
  • سیستم حفاظت از مانع شیشه بالابرها
  • باز و بسته شدن شیشه‌ها از راه دور
  • خروجی 12 ولت و 5 ولت USB
  • ریموت کنترل با کلید صندوق عقب
  • چراغ‌های LED
  • دوربین ثبت رانندگی و وقایع
  • نمایشگر 10.25 اینچی با قابلیت اتصال بلوتوث/WIFI/USB/GPS
  • شارژر وایرلس
  • تنظیم برقی صندلی راننده در 10 جهت، به همراه گرم‌کن و حافظه
  • تنظیم برقی صندلی سرنشین در 4 جهت، به همراه گرم‌کن
  • ماساژور صندلی‌های جلو
  • قابلیت تنظیم پشت‌سری صندلی‌های جلو
  • 6 اسپیکر
  • تنظیم ارتفاع فرمان در 4 جهت
  • قابلیت جمع شدن صندلی‌های عقب 60/40
  • روکش چرمی صندلی‌ها
  • کنسول میانی برای ردیف جلو و عقب
  • آینه‌های جانبی برقی با چراغ خوشامدگویی به همراه گرم‌کن
  • صفحه کیلومتر تمام دیجیتالی 10.25 اینچی
  • دی‌لایت

البته در بازار چین، چراغ‌های LED جلو، رینگ‌های 18 اینچی و کی­لس به صورت استاندارد در فورتینگ یات قرار دارد، در حالی‌که سقف پانوراما و تزئین دو رنگ بدنه، از موارد سفارشی محسوب می­‌شود. همچنین در تریم کامل، روکش به چرم ناپا تغییر یافته و تنظیم برقی، گرمکن، تهویه و ماساژور برای ردیف‌­های اول و دوم صندلی­‌ها به همراه میز تاشو درنظر گرفته شده است.

کابین اف ام سی ام فور

غیر از دو نمایشگر 10.25 اینچی پشت آمپر و اطلاعات سرگرمی، یک نمایشگر مجزا هم برای سیستم تهویه پیش‌­بینی شده است. پشتیبانی از دستیار صوتی، هشت کیسه هوا، کروزکنترل تطبیق‌­پذیر، ترمز خودکار و هشدار پارک، از مهمترین تجهیزات ایمنی دانگ‌­فنگ فورتینگ یات در بازار چین، به شمار می‌­آید.

مشخصات فنی اف ام سی M4

پیشرانه اف‌ام‌سی M4 را شرکت میتسوبیشی ساخته است. این پیشرانه توربوشارژ، 1481 سی‌سی حجم دارد و سطح آلایندگی یورو 5 را پاس می‌کند. حداکثر قدرت خروجی آن در 5600 دور بر دقیقه و حداکثر گشتاور خروجی آن نیز در دورهای 1500 تا 4000 دور در دقیقه بدست می‌آید.

این نیرو توسط گیربکس DCT، که ساخته شرکت مگنا آلمان است، به چرخ‌ها منتقل می‌شود. سیستم تعلیق اف‌ام‌سی M4 در بخش جلو از نوع مستقل مک‌فرسون و در بخش عقب، وابسته به بازوی عقب است. در جدول زیر، اطلاعات کامل ون M4 در بازار ایران را مشاهده می‌کنید:

کد موتور 4A95TD میتسوبیشی
حجم موتور 1.5 لیتری توربو
قدرت 195 اسب بخار
گشتاور 285 نیوتن متر
گیربکس 7 سرعته دوکلاچه
وزن خالص 1715 کیلوگرم
حجم باک 55 لیتر
سایز رینگ 215/55R18
طول 4845 میلیمتر
عرض 1889 میلیمتر
ارتفاع 1710 میلیمتر
فاصله محوری 2900 میلیمتر

*اطلاعات فوق، از سایت خودروساز گردآوری شده است.

رقیبان اف ام سی M4 در ایران

ون FMC M4 در دسته ون‌های لوکس جای می‌گیرد؛ به همین دلیل نیز ون‌های نام‌آشنای بازار ایران، مانند جک سانری از شرکت آرین دیزل، هیوندای H350 از شرکت سروش دیزل، فیات دوکاتو از شرکت پارسیان موتور، ون اینرودز از شرکت بهمن موتور و همچنین ون وانا از شرکت ایران خودرو دیزل، نمی‌توانند تهدیدی برای آینده ون M4 محسوب شوند.

البته یک ون چینی دیگر هم که به تازگی به کشورمان آمده و احتمالا در سال 1402 به تولید انبوه می‌رسد، می‌تواند جایگزین ارزان‌تری برای M4 باشد؛ این ون چینی که محصول ایران خودروست، هایما 7X نام دارد.


شرایط فروش سوبا M4 فردا موتور

برای اطلاع از آخرین قیمت فردا سوبا M4 و شرایط فروش اف‌ام‌سی سوبا M4 در ایران، مقاله شرایط فروش فردا موتور را مطالعه کنید. همچنین از لینک قیمت روز خودرو می‌توانید قیمت فردا سوبا ام4 در بازار کشورمان را مشاهده کنید.

قیمت خودرو
دیدگاه کاربران
محمودایزدخواست 1404/9/13
سوبا یک مینی ون لوکس خانوادگی هست با موتور یک و نیم لیتری توربو شارژ (اصل میتسوبیشی 4K ونه فقط تحت لیسانس موتور اصل میتسوبیشی داره)با گیربکس خیس آلمانی برای اتومات گیربکس ویت ، نعمته دوستان .طراحی جدید و به روز داره سال ۲۰۲۰ در چین تولید انبوه رسیده . ارتقا پیدا کرده از تنفس طبیعی به توربو شارژ تو مدل های جدید .هم رده ش هم فقط هایما 7x هست در ایران ، که غیر از شرکت مونتاژ کننده مزیت دیگه ای نداره و اختلاف قیمت اگه محصول فردا نبود ، مثلا سایپا بود بالای یک تومن داشت با هفت ایکس . دوست ناشناس گفته موتور ضعیف داره ، معلومه به دنبال تبلیغات منفی هست ، موتور ماشین های جدید چینی همه در این حد حجم قدرت داره ، بی مبنا حرف نزن.در ثانی شتاب و سرعت و موتور و گیربکس،رخ ، مصرف سوخت ، کیفیت متریال داخل و نشیمن صندلی ها خیلی بهتر از رقیبش هایما هست با اختلاف ، ردیف سوم سوبا مثل ردیف اول و دوم هست ولی هایما هفت ایکس ردیف سومش ، بی کیفیت و مخصوص بار هست نه آدم اونم بزرگسال.۸ تا ایربگ داره در برابر ۶ تای هایما،اینم ایمنی. در ضمن سوبا نه کراس اوور هست نه شاسی و نه آفرود دوستان ، ام پی وی هست مینی ون خانوادگی لوکس چند منظوره ، دست بردارید از مقایسه های الکی و بدون مبنا.تنها هم کلاسی ش رو عرض کردم در بالا .مقایسه هم کاملا شهودی و علمی نه از سر مالکیت و تبلیغ. ماشین مسافرتی راحت و لوکس پرشتاب وبا سرعت ایمنی بالا با آپشن های فراوان و متریال با کیفیت میخایین ، فقط یک گزینه دارین اونم سوبا هست.مثل هایما هم نیاز به تعویض لاستیک نداره ، استاندارده.تنها ضعفش فردا موتورزه،هر چند ایران خودرو هو فقط اسم داره ، ماشین نو خدمات لازم نداره.
پاسخ
0
0
3
محمودایزدخواست 1404/9/13
دقیقا آخه سوبا چه ربطی به آفرود داره !!! یه سری حرفا می‌شنوی و میبینی شاخ در میاری . سوبا یک مینی ون لوکس خانوادگی هست با موتور یک و نیم لیتری توربو شارژ (اصل میتسوبیشی 4k که فقط تحت لیسانسی نیست مثه بقیه چینی ها ،موتورش اصله میتسو ژاپن)با گیربکس weet آلمانی برای اتومات گیربکس ویت ، نعمته دوستان .طراحی جدید و به روز داره سال ۲۰۲۰ در چین تولید انبوه رسیده . ارتقا پیدا کرده از تنفس طبیعی به توربو شارژ تو مدل های جدید .هم رده ش هم فقط هایما 7x هست در ایران ، که غیر از شرکت مونتاژ کننده مزیت دیگه ای نداره و اختلاف قیمت اگه محصول فردا نبود ، مثلا سایپا بود بالای یک تومن داشت با هفت ایکس . دوست ناشناس گفته موتور ضعیف داره ، معلومه به دنبال تبلیغات منفی هست ، موتور ماشین های جدید چینی همه در این حد حجم قدرت داره ، بی مبنا حرف نزن.(برای آفرود پیشنهاد دایان رو دادم تو چینی ها دو دف داره با موتور ۲ ۵ میتسو ولی بازار و خدماتش ضعیف هست تاکید میکنم سوبا ام ۴ mpv لوکس خانوادگی هست (مینی ون چند منظوره ۷ نفره یا خانوادگی لوکس) نه کراس اوور هست نه شاسی نه آفرود و‌نه ون مسافرکشی
پاسخ
0
0
3
مقداد_ابوالقاسمی 1403/6/7
من نمیفهمم ایرانیا چرا با همه ی ماشینا میخواد آفرود برن و سرعت ۲۰۰ برن باهاش؟؟ بابا خودرو mpvهست ، برای خانواده های پرجمعیت، مدل سفری هست، چرا باید یکی با خانواده ۱۶۰ ۱۸۰ تا سرعت بره یا آفرود بخواد بره؟؟ خب همین کارا رو میکنن سرویس میشه دیگه.. این یک ماشین لوکس ، با امکانات عالی با ارزش خرید عالی برای کسی که قصد مسافرت های خانوادگی داره و راحتی رو میخواد. جهت اطلاع دوستا ماشین های شاسی بلند در ردیف دوم و بعضا سوم در چاله چوله ها خشکی بدی داره، در ام پی وی و ون ها ردیف های عقب خیلی راحت و مثل سواری هست و سفری بسیار لذت بخش رو داره.. امیدوارم هر کسی از دوستان خرید لذتشو ببره و خاطرات خوبی باهاش بسازه
پاسخ
2
0
3
محمودایزدخواست 1404/9/13
برادر شاسی اصل دوتا دف داره و تعلیق خیلی خشک چون برای آفرود هست ، اینا اصلا بهم ربطی ندارن . حتی کراس اوور . این ماشین یه نمونه مینی ون کامل و لوکس هست با موتور و گیربکس مطمئن تر از رقیبش ،مخصوص مسافرت و مسیرهای طولانی و جاده های آسفالته ، آفرود و کراس اوور هم نیست .
0
3
محمودایزدخواست 1404/9/13
دقیقا آخه سوبا چه ربطی به آفرود داره !!! یه سری حرفا می‌شنوی و میبینی شاخ در میاری . سوبا یک مینی ون لوکس خانوادگی هست با موتور یک و نیم لیتری توربو شارژ (اصل میتسوبیشی 4k)با گیربکس weet آلمانی برای اتومات گیربکس ویت ، نعمته دوستان .طراحی جدید و به روز داره سال ۲۰۲۰ در چین تولید انبوه رسیده . ارتقا پیدا کرده از تنفس طبیعی به توربو شارژ تو مدل های جدید .هم رده ش هم فقط هایما 7x هست در ایران ، که غیر از شرکت مونتاژ کننده مزیت دیگه ای نداره و اختلاف قیمت اگه محصول فردا نبود ، مثلا سایپا بود بالای یک تومن داشت با هفت ایکس . دوست ناشناس گفته موتور ضعیف داره ، معلومه به دنبال تبلیغات هست ، موتور ماشین های جدید چینی همه در این حد حجم قدرت داره ، بی مبنا حرف نزن.
0
3
ناشناس 1402/12/13
من این ماشین رو تو نمایشگاه دیدم واقعا از هر نظر عالیه صندلیاش vip ماله فرست کلاس هواپیماس، موتوری یکمی شاید ضعیف باشه و به درد آفرود نمیخوره، برا مسافرتا خانوادگی خوبه
پاسخ
1
4
0
محمودایزدخواست 1404/9/13
آفرود !!!! آفرود میخان دایون بخر ،لندمارک بخر ، پاترول بخر ، آخه این ماشین چه ربطی به آفرود داره!!یه مینی ون چند منظوره ی لوکس هست موتور اصل میتسوبیشی داره بله حجمش کمه ولی بازار فعلی توربو شارژ و هیبرید حجم ها همه در همین حده،گیربکس ویت آلمانی داره و متریال خوب .سواری خیلی نرم تر داره نسبت به هم رده یا هایمایی ش بله گرانتر هم هست چون بهتره .با قیمت ۳ ت . انصافا تو این رده مناسب هست .تنها ایرادش برای مصرف کننده ناشی ، فردا موتورزه.
0
3
Mpm7033 1402/10/15
واقعا ماشین خیلی زیبایی است. انشاالله هرکسی خریده مبارکش باشه و سفرهای خوب و قشنگی رو باهاش تجربه کنه. من کاری با این افرادی که همه جا نظر منفی می دن ندارم اما امیدوارم یه همچین چیزی رو بکروزی بخرم.
پاسخ
0
1
5