استعلام و پیگیری کارت سوخت خودرو و موتور
خرداد 1401: جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، درباره تاخیر در صدور کارت سوخت المثنی بیان کرد که علت آن عدم وجود اطلاعات کارت سوخت اشخاص و تراکنشها است. وی افزود که این مشکل درباره خودروهای عمومی ایجاد نشده؛ اما موجودی سوخت کارت خودروهای شخصی در دسترس نبود.
طبق گفتههای آقای سالاری، اکنون این مشکل برطرف شده و اطلاعات تراکنشها در دسترس است. همچنین روزانه بین 30 تا 40 هزار کارت سوخت المثنی صادر میشود که تا دو ماه آینده به دست متقاضیان خواهد رسید.
جدیدترین گزارش از فرآیند ارسال کارت سوخت
فروردین 1401: کرامت ویس کرمی، مدیر عامل پخش فرآوردههای نفتی، اظهار کرد که تا کنون تعداد یک میلیون و 200 هزار کارت سوخت صادر شده، که از این تعداد حدود 850 هزار کارت برای خودروهای بنزینی و نفت گاز عمومی است. کارت سوخت این خودروها باید تا مدت زمان یک ماه صادر شود؛ زیرا سیستم سوخت آنها ماهانه است. علاوهبراین تعداد 250 هزار کارت نیز به خودروهای شخصی تعلق دارد، که صادر شده و در حال ارسال است.
طبق گفتههای وی، تعداد 500 هزار درخواست، مربوط به کارت سوخت المثنی خودروهای شخصی است، که برنامهریزی شده تا روزانه 20 تا 25 هزار کارت صادر شود و تا ماه آینده تمامی آنها به دست متقاضیان برسد.
مسعود رضایی، مدیر عامل سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، بیان کرد که برای صدور کارتهای سوخت اولویتبندی شده و به طور طبیعی اولویت با خودروهای نفت گاز عمومی و وسایل نقلیه عمومی همچون تاکسیها خواهد بود.
او افزود که افراد میتوانند با مراجعه به سایت خدمات انتظامی، مراجعه به پلیس + 10 و یا تماس با شماره 09627 برای برطرف شدن مشکلشان اقدام کنند.
برای دریافت بارکد پستی به کجا برویم؟!
اسفند 1400: آقای ویس کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش، درباره آخرین وضعیت صدور کارت سوخت المثنی گفته که در بخش خودروهای عمومی، مشکلی وجود نداشته و کارتها به موقع تحویل شدهاند اما در بخش خودروهای شخصی، بدلیل مشکلات پیش آمده ناشی از حمله سایبری به سامانه ملی سوخت در آبانماه 1400، صدور کارتها با تاخیر همراه بوده که البته، این مشکلات برطرف شده و صدور کارت هوشمند سوخت به حالت عادی برگسته است. آقای ویس کرمی همچنین گفته که کارت سوخت افرادی که چندین ماه تقاضای کارت المثنی داشتهاند، تا پایان سال تحویل داده میشود.
خبر مهم دیگری که مدیرعامل شرکت ملی پخش آنرا بیان کرده، این است که بدلیل ملاحظات امنیتی، ارتباط میان برخی از دستگاههای اجرایی (به ویژه ارتباط شرکت پست با ناجا)، با محدودیتهایی همراه شده است. بعنوان مثال، تا قبل از حمله سایبری، امکان دریافت بارکد پستی کارتهای سوخت از طریق دفاتر پستی وجود داشت. اما بعد از حمله سایبری، متقاضیان این کار، تا اطلاع ثانوی باید به دفاتر پلیس+10 مراجعه کنند.
مدت زمان نگهداری کارت سوخت در شرکت پست
مهر 1400: خانم کاهی (سخنگوی شرکت ملی پخش) ضمن اشاره به تسریع فرآیند صدور کارت سوخت خودروها، خبر داده که از زمان صدور کارت سوخت تا تحویل آن به شرکت پست، فقط 20 روز طول میکشد درحالیکه تا پیش از این، صدور کارتها حدود 40 تا 60 روز زمان میبرد.
متقاضیانی که برای دریافت کارت سوخت اقدام میکنند، یک هفته بعد از ثبتنام کارت سوخت میتوانند به سامانه epolice.ir مراجعه کرده و مراحل صدور کارت هوشمند سوخت را به طور کامل مشاهده کنند. خانم کاهی همچنین گفته که کارتهای صادر شدهای که بدلایل مختلف (مانند حضور نداشتن متقاضی در محل، آدرس اشتباه و ...) در باجههای پستی معطل میمانند، تا شش ماه نگهداری میشوند و بعد از آن ابطال و جمعآوری میشوند. بنابراین مالکان کارت سوخت اگر تا شش ماه برای دریافت کارت سوخت به باجه پستی موردنظر مراجعه نکنند، دوباره باید ثبت نام کارت المثنی را انجام دهند.
چرا کارت سوخت ارسال نمیشود؟
مهر 1400: آقای سبحانیفر (مدیرعامل شرکت ملی پست) گفته که اصلیترین مشکل شرکت پست در رابطه با ارسال کارت سوخت، تغییر آدرس مالکان خودروست؛ به عنوان مثال وقتی شهروندان اقدام به نقل و انتقال خودرو میکنند، آدرس جدیدشان را اعلام نمیکنند. بنابراین وقتی پستچی به آدرس میرود، صاحب کارت برای تحویل گرفتن کارت هوشمند سوخت حضور ندارد. به همین دلیل نیز کارت سوختهای زیادی برگشت میخورند و در شرکت پست انبار میشوند.
پیگیری کارت سوخت مفقودی در جایگاه
اسفند 99 | برای رهگیری و پیگیری کارت سوخت جامانده در پمپ بنزینها، با همراه داشتن کارت ماشین یا سند خودرو، ابتدا باید به دفاتر پلیس+10 مراجعه کنید و سپس پرینت سوختگیری را از آنها دریافت کنید. در پرینت سوختگیری، مشخصات زمان و محلی که آخرینبار، از کارت سوختتان استفاده کردهاید، ذکر شده است. حتی اگر کارت سوخت خودرو بنام مالک قبلی باشد، بازهم ایرادی ندارد چراکه در پرینت سوختگیری، شماره شناسایی 16 رقمی کارت سوخت نیز ذکر شده است.
حالا با در دست داشتن مدارک شناسایی و پرینت سوختگیری پلیس+10، به پمپ بنزین موردنظر مراجعه کنید. همچنین توجه داشته باشید که پرسنل جایگاه، فقط در ساعات اداری، جوابگوی متقاضیان خواهند بود.
طبق آخرین اعلام شرکت ملی پخش، کارت سوخت مفقودی در جایگاهها، به مدت سه روز در همان جایگاه نگهداری میشود. در صورت عدم مراجعه مالک خودرو، کارت سوخت مفقودی به مدت یک هفته در نواحی شرکت ملی پخش، نگهداری خواهد شد و در صورت عدم پیگیری طی این مدت، مالک خودرو باید مجددا ثبت نام کرده و کارت سوخت المثنی بگیرد.
بیشتر بخوانید:
»» نحوه استعلام و پرداخت خلافی خودرو
»» نرخ انواع جریمههای راهنمایی و رانندگی
»» خرید و فروش خودرو و مراحل نقل و انتقال
زمان جدید صدور کارت سوخت
آبان 99 | با اعلام شرکت ملی پخش، هم اکنون صدور کارت سوختهای شهریورماه آغاز شده است؛ این یعنی، زمان صدور کارت سوخت که بدلیل محدودیتهای کرونایی به 3 ماه رسیده بود، حالا کاهش یافته و دوباره به 2 ماه رسیده است.
صدور کارت سوخت موتور برای مالکان خودرو
شهریور 99 | خانم کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش، در تاریخ 23 شهریورماه خبر داده که روی کارت سوخت برخی متقاضیان، ممکن است عبارت «کارت هوشمند سوخت موتورسیکلت» یا عبارت «کارت هوشمند سوخت کامیون» درج شده باشد.
با اینکه این موضوع، برای کمتر از 1% از متقاضیان رخ داده ولی باید بدانید که درج چنین عبارتهایی برای دارندگان خودرو، هیچ مشکلی را بوجود نمیآورد و نیازی نیست که آنها، برای تغییر کارت سوختشان اقدامی انجام دهند.
کارت سوخت خودروهای توقیفی
مرداد 99 | اگر وسیله نقلیه شما، اعم از خودرو یا موتورسیکلت، توقیف شده یا به پارکینگهای پلیس منتقل شده است، هرچه زودتر باید برای تعیین تکلیف وسیله توقیفیتان اقدام کنید چراکه طی یکماه آینده و حداکثر تا پایان شهریورماه 99، قرار است کارت سوخت تمامی وسایل نقلیه توقیفی، باطل شود.
بیشتر بخوانید:
»» مراحل و مدارک لازم برای تعویض پلاک
»» نحوه نقل و انتقال اینترنتی خودروها
»» هزینه نقل و انتقال سند خودرو در دفترخانه
مراحل استعلام کارت سوخت
بعد از آنکه تمامی مراحل ثبت نام کارت سوخت خودرو یا موتورسیکلت را انجام دادید، باید منتظر بمانید تا کارت هوشمند سوخت از سوی پلیس راهور، صادر شده و سپس از طریق پست، برایتان ارسال شود.
اما از آنجایی که این مرحله، ممکن چند هفته طول بکشد، روشهایی وجود دارد که با کمک آنها میتوانید پیگیری کارت سوخت خودرو و موتورسیکلت را براحتی انجام دهید. با این روشهای متنوع، استعلام کارت سوخت در هر زمانی و هر مکانی، برایتان امکانپذیر خواهد بود؛ پس باما همراه شوید.
زمان دریافت کارت سوخت
صدور کارت سوخت خودروهای شخصی، حدود 2 الی 3 ماه طول میکشد.
رهگیری کارت سوخت
چه آنهایی که خودروی صفر کیلومتر خریده اند و چه آنهایی که برای کارت سوخت المثنی ثبت نام کرده اند، باید استعلام کارت سوخت را از دو روش زیر، انجام دهند:
- استعلام کارت سوخت از سامانه پلیس
- استعلام کارت سوخت از سامانه پست
در ادامه، هر دو روش رهگیری کارت سوخت را برایتان توضیح میدهیم.
پیگیری کارت سوخت از epolice.ir
اولین قدم برای پیگیری، این است که مطمئن شوید کارت سوخت، برایتان صادر شده است.
برای این کار، کافی است به سایت خدمات الکترونیکی پلیس به نشانی epolice.ir بروید. سپس به قسمت «پیگیری صدور کارت سوخت» بروید. حالا شماره پلاک خودرویتان را وارد کنید و در پایان، دکمه «پیگیری کارت سوخت» را کلیک کنید
اگر کارت سوخت خودرو برای شما صادر شده باشد، باید تاریخ «تحویل کارت سوخت به پست» و همچنین «شماره مرسوله پستی» برایتان نشان داده شود. این شماره مرسلوه را یادداشت کنید تا به مرحله بعد برویم.
همچنین اگر بعد از واردکردن پلاک، اطلاعاتی برایتان نشان داده نشد، باید با درد دست داشتن مدارک ثبت نام کارت سوخت، دوباره به مراکز پلیس+10 مراجعه کنید.
پیگیری کارت سوخت از شرکت پست
دومین قدم برای رهگیری کارت هوشمند سوخت، این است که با داشتن «شماره مرسوله پستی»، که در مرحله قبل آنرا بدست آوردید، آخرین وضعیت کارت سوخت را سایت شرکت پست، چک کنیم.
برای این کار، ابتدا به سایت شرکت پست به نشانی post.ir بروید. سپس از قسمت «رهگیری مرسولات پستی»، شماره مرسوله پستی را وارد کرده و آخرین وضعیت کارت سوخت خودرویتان را استعلام کنید.
دریافت کارت سوخت از پست
اگر کارت سوخت خودروی شما در پست موجود بود، میتوانید با در دست داشتن مدارک زیر، به اداره پست موردنظر مراجعه کنید و کارت هوشمند را تحویل بگیرید:
- شناسنامه مالکیت یا سند (بنچاق) یا کارت شناسایی خودرو
- مدارک شناسایی مالک خودرو (شناسنامه،کارت ملی،گذرنامه،گواهینامه)
دقت داشته باشید که برای دریافت کارت سوخت در زمان مراجعه به شرکت پست، حضور مالک وسیله نقلیه، ضروری نیست و هرشخصی با همراه داشتن مدارک فوق، امکان تحویل گرفتن کارت سوخت را دارد.
پیگیری کارت سوخت موتور سیکلت
آنهایی که موتورسیکلت دارند، حتما متوجه شدهاند که از طریق سایت epolice.ir امکان پیگیری کارت سوخت را ندارند چراکه این سایت، برای استعلام شماره پلاک خودروهاست. اما رهگیری کارت موتورها چگونه است؟ برای پیگیری کارت سوخت موتورسیکلت، کافی است پیامکی را با رعایت موارد زیر، به شماره 1101202040 ارسال کنید:
1- برای موتورسیکلت: ابتدا حرف M، سپس ستاره، سپس شماره VIN.
2- برای خودرو: ابتدا حرف V، سپس ستاره، سپس شماره VIN.
مثال پیامک برای موتورسیکلت | مثال پیامک برای خودرو |
---|---|
M*IRKV91MN5O3685988 | V*IRPC90VV5I9658742 |
همانطور که در جدول فوق مشاهده میکنید، استعلام کارت سوخت با پیامک، علاوه بر موتورسیکلتها، برای خودروها نیز امکان پذیر است. تنها نکته مهم این است که متن پیامک را حتما رعایت کنید.
شماره تلفن پیگیری کارت سوخت
اگر به هر دلیلی موفق به رهگیری کارت سوخت نشدید، با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید و از آنها راهنمایی بخواهید:
1- شماره تلفن 81240514 یا 88885347 پلیس ناجا (برای پیگیری صدور کارت سوخت)
2- شماره تلفن 84470000 شرکت پست (برای پیگیری ارسال کارت سوخت)
3- شماره تلفن 09627 شرکت ملی پخش (برای هرگونه سوال درباره کارت سوخت)
مفقودی کارت سوخت
اگر کارت سوختتان مفقود شده، نگران نباشید! چراکه بدون داشتن رمز کارت سوخت، هیچ شخصی نمیتواند از کارت شما سواستفاده کند.
بعد از مفقودی کارت سوخت، بهترین کار این است که در اولین فرصت ممکن، به دفاتر پلیس+10 مراجعه و برای ثبت نام کارت سوخت المثنی، اقدام کنید. زمانیکه کارت سوخت المثنی برای شما صادر شود، تمامی کارت سوختهایی که قبلا داشتید، بصورت اتوماتیک، باطل شده و دیگر کسی نمیتواند از آنها استفاده کند.
اخبار سهمیه بندی بنزین
برای اطلاع از آخرین خبرها درباره قیمت بنزین، اخبار سهمیه بندی سوخت و تغییرات سهمیه سوخت خودوها در سال جدید، مقاله خبرهای قیمت بنزین و سهمیه بندی سوخت را مطالعه کنید.
سهمیه بنزین وانت بار
برای اطلاع از آخرین اخبار سهمیه بنزین وانت، جزییات سهمیمه سوخت وانت بار، نحوه استعلام سهمیمه وانت و زمان واریز سهمیمه بنزین وانت، مقاله سهمیه سوخت بنزین وانت بار را مطالعه کنید.
قیمت جدید بنزین در ایران
برای اطلاع از آخرین اخبار گرانی قیمت بنزین، افزایش قیمت بنزین، قیمت بنزین سهمیه (بنزین یارانه ای)، قیمت بنزین سوپر و قیمت بنزین آزاد، مقاله قیمت بنزین را مطالعه کنید.
آمار مصرف بنزین در ایران
آخرین اخبار میزان مصرف بنزین در ایران، میانگین مصرف بنزین روزانه ایران، متوسط مصرف روزانه بنزین در سال، سرانه مصرف سوخت در کشور را در مقاله مصرف بنزین در ایران مطالعه کنید.
زمان واریز سهمیه بنزین اسنپ
برای اطلاع از نحوه ثبت نام سهمیه بنزین رانندگان اسنپ، نحوه استعلام سهمیه بنزین و زمان واریز سهمیه اسنپ در سامانه سماس، مقاله ثبت نام سهمیه بنزین اسنپ را مطالعه کنید.
ثبت نام کارت سوخت المثنی
برای اطلاع از چگونگی ثبت نام کارت سوخت المثنی، ثبت نام کارت سوخت خودرو، ثبت نام کارت سوخت موتورسیکلت و همچنین جهت آگاهی از مدارک لازم برای ثبت نام کارت سوخت خودرو شخصی، مقاله ثبت نام کارت سوخت را مطالعه کنید.
تغییر رمز کارت سوخت خودرو
برای اطلاع از چگونگی دریافت رمز کارت سوخت خودرو، تغییر رمز کارت هوشمند سوخت و همچنین نحوه بازیابی رمز کارت سوخت در صورت فراموشی، مقاله راهنمای بازیابی رمز کارت سوخت را مطالعه کنید.
سامانه فروش خودرو وزارت صمت
در مقاله سامانه فروش یکپارچه خودرو، از جدیدترین شرایط ثبت نام در سامانه فروش خودرو وزارت صمت، شرایط خریداری وانت از سامانه یکپارچه فروش خودرو و همچنین آدرس سایت سامانه تخصیص خودرو مطلع شوید.
نویسنده : مرتضی برجسته
منبع : باما
Momeni(503 روز پیش)
سلام 45 روز درخواست کارت سوخت کردم نرسیده میدانم باید چند ماه دیگر صبر کنم خدا زنده نگهدار امریکا رو اگر امریکا نبود مرگ بر کی میگفتیم
mahm00d(644 روز پیش)
از یکم اردبیهشت اقدام کردم امروز دهم مهرماه هست هنور خبری از کارت سوخت نیست
Vahidalei(645 روز پیش)
ببینید دوستان بنده خرداد ماه برای کارت سوخت المثنی اقدام کردم و ۳مهرماه صادر شده بود ولی تو سایت هاشون استعلام میکردم میگفتن در حال صدور سایتها اصلا بروز نیست حتما باشماره۰۹۶۲۷تماس بگیرید و داخلی ۵ رو بزنید وصل اپراتور میشید حتما جواب میگیرید
Mitra1393(658 روز پیش)
بیاید از مایی بپرسید ک از اول اردیبهشت تا الان ک آخرشهریوره نزدیک 5ماه کارت سوختمون صادر نشده،پیگیری هم میکنیم نوشته برای صدور ارسال شده، عین خیالشونم نیس ک ملت بنزین ازاد دارن میزنن،کارتم بعد یه سال بفرستن یه لیتر بنزین ذخیره نشده توش
Alii(672 روز پیش)
سلام بنده اردیبهشت ماه ۹۹درخواست المثنی کارت سوخت رو دادم اما تا امروز که شهریور ماه هستش کارت سوخت دستم نرسیده گفته های ایشان کذب هستش شرم بر این مسئولین... کره جنوبی در عرض ۶ماه سه استادیوم!!! ساخت و افتتاح کرد حالا ما رو ببینید ... واقعا که...